Бившата беквокалистка на Ку-ку Бенд“ Цветелина Грахич съвсем е изчезнала,

...
Бившата беквокалистка на Ку-ку Бенд“ Цветелина Грахич съвсем е изчезнала,
Коментари Харесай

Гаджето на Цветелина Грахич я докарал до дъното! Състоянието на певицата е потресаващо, вече прикрива тялото си от срам…

Бившата беквокалистка на „ Ку-ку Бенд “ Цветелина Грахич напълно е изчезнала, дотолкоз, че даже най-малкия размер облекла –  XS –  към този момент й е огромен, узна  HotArena.

Преди певицата бе с обилни форми, от които грам не се срамуваше. След голям брой упреци, че би трябвало да бъде по-стройна, в случай че желае да резервира звездния си статут. Никой не е предполагал, че непрекъснатото натякване за тежестта ще докара до противоположния резултат.

Цяла година телосложението на Грахич прогресивно изчезва , като по всичко проличава, че тя не може да овладее границата. Отдавна естественото е минало в фикс идея като дори  самата тя се срами какъв брой доста е окльощавяла .

Ето какво е забелязал четец на HotArena: „ С нимки от последните  й  участия няма, доколкото знам ,  е забранила да я снимат. Участия има, само че фотоси не се качват, най-вече една две и то единствено в лице. Докато преди, когато беше по пълничка ,  не спираше да се снима и да  ги пуска , и по разголени даже, то сега  –  когато е толкоз слаба ,   снимки липсват ….  И  се облича с всевъзможни необятни облекла , за  да прикрие плашещото си положение. Най страшното, е че приятеля т   й  вместо да я вразуми  , той насърчава тази полуда.

Говори се, че тя е  до болежка  обсебена от него, а той не стопира да и изневерява .   З атова я е докарал до това положение “.

Запознати споделят, че точно пагубната връзка на певицата с него е повода за раздялата и с „ Шоуто на Слави “.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР