Бившата адреналинка от Господари на ефира получава покана да се

...
Бившата адреналинка от Господари на ефира получава покана да се
Коментари Харесай

Адреналинката с порното се снима във филм на Дисни, чака второ дете


Бившата адреналинка от " Господари на ефира " получава покана да се включи в фотосите на кино лентата около предишното си на гимнастичка. " Попаднах там поради художествената гимнастика. Бях с три съотборнички от родния ми град Бургас и една от София - Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова ", показа Яна.

" Имаше условия да можем да вършим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по през целия ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще вършим. Два месеца снимахме в Англия. Както знаем от анимационното филмче " Дъмбо ", действието се развива в цирк и нашата роля беше на циркови актьори, акробати. Част от екипа беше същият, който снима и " Игра на тронове ". Изключителни експерти ", описа адреналинката пред наш кореспондент.

" Дъмбо " се обрисува като един от тоталните кинофаворити за 2019 год. освен поради носталгичната нотка, напомняща на детство и равнодушие, само че и поради грандиозната му реализация в актуален дух, дело на превъзходния режисьор Тим Бъртън. Колин Фарел персонално поздравил нашите девойки за съвършено свършената работа. " Изключително семен и доста по-секси онлайн ", споделя усещанията си за него Яна.

Запитана за какво не я виждаме в балета на " Капките " този сезон, тя ни изненада с новината, че чака второ дете. Адреналинката е в седмия месец и е спряла всички работни задължения, написа ШОУ.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР