Бивш играч на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски е

...
Бивш играч на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски е
Коментари Харесай

Левски договори бивш защитник на Атлетико Мадрид

Бивш състезател на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски е на път да притегли. Става въпрос за испанския централен защитник Начо Монсалве. Той към този момент е договорил всичките неща, като се чака да мине медицински прегледи, след което да тръгне за Умаг. Именно някогашният капитан на НАК Бреда е играчът, за който Славиша Стоянович разгласи, че " сините " са пред контракт с негов.

26-годишният младеж на Атлетико Мадрид има един мач под управлението на Диего Сиемоне. Това се случва през април 2016 година, когато дебютира против Бетис (5:1) в Ла Лига. Високият 188 см. Намо Монсалве има над 50 мача за втория отбор на Атлетико Мадрид и над 30 за втория отбора на Депортиво Ла Коруня, а през 2017 година минава в Райо Валекано, който го преотстъпва в Рекреативо. Там записа 17 мача в Сегунда дивисион.

Следва негов трансфер в Твенте, с който печели промоция в Ередивизие през сезон 2018/2019 година. Испанецът изиграва 23 мача и вкарва три гола, като е с съществена заслуга за промоцията. Той обаче остава във второто нивона на Нидерландия, защото минава в НАК Бреда, където даже е капитан, само че напуща клуба този януари, откакто последните месеци не е играе постоянно.

Играчът идва със статут на свободен сътрудник. Фактът, че има мач за Атлетико, че е бил капитан в НАК са главните елементи, които впечатлили в началото Свалиша Стоянович. След извършените диалози, в коио много деен е бил Наско Сираков, който приказва испански, Начо Монсалве ще бъде новият централен защитник на Левски.

Той е вторият футболист на този пост, който идва тази зима след Ребин Сулака.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР