Бивш член на окръжен съвет на британската партия ЮКИП е

...
Бивш член на окръжен съвет на британската партия ЮКИП е
Коментари Харесай

Човек на Фарадж удуши жена си със смъртоносна военна хватка, хванала го да кръшка със снахата

Бивш член на областен съвет на английската партия ЮКИП е удушил жена си, откакто тя разкрила аферата му с тяхната снаха. Разкрития към ужасяващото ликвидиране бяха направени по време на правосъдния развой, оповестява „ Индипендънт “.

64-годишният Стивън Сиърл умъртвил 62-годишната Ан Сиърл със задушаваща хватка, която научил в кралските военноморски сили. Той е някогашен боен, а на изборите бил представян като „ някогашен пълководец от кралските военноморски сили. Той се е бил за тази страна. Сега той се бие за вас “.



Пред съда в Ипсуич Сиърл отхвърля да е умъртвил жена си. Той твърди, че дейностите му са били самоотбрана от Ан, с която бил дружно от 45 години.

Прокурорът Андрю Джаксън разкри, че Сиърл повикал полицията на 30 декември с думите: „ Току-що убих жена си “. Обвинението твърди, че изневярата на Сиърл със снаха му била разкрита от Ан няколко месеца преди убийството и се отразило тежко на брака им. Във съдбовната съботна вечер съпрузите евентуално са имали поредна тежка свада и в припадък на яд Стивън удушил жена си.

Двамата имат трима сина. Единият от тях – Гари, живее с жена на име Анастасия Помятеева. Те имат дете, само че не са се женили.

Бившият боен почнал да преследва Анастасия до момента в който към момента бил член на съвета на партия ЮКИП на Найджъл Фарадж в окръг Съфолк. Поканил я в постройката на партията. Там на кафе почнал да ѝ изяснява, че не бил правил секс от дълго време и я разпитвал дали е щастлива със сина му Гари и дали не желае „ да направи него благополучен “.



Сиърл преследвал Анастасия седмици наред като даже ѝ изпратил фотоси от фитнес залата. Двамата почнали връзка през април 2017, която няколко месеца била загадка за останалите членове на фамилията.

На Коледа Ан Сиърл написала във Facebook: „ Весела Коледа на всички. Надявам се, че сте добре. Хубав ден! Надявам се, че още ще съм тук през 2018. Ще забележим “.



Делото продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР