Биткойн постоянно демонстрира потенциала си на високодоходен дългосрочен инвестиционен инструмент.

...
Биткойн постоянно демонстрира потенциала си на високодоходен дългосрочен инвестиционен инструмент.
Коментари Харесай

Биткойн миньор реализира над 5,000,000,000% – ето как

Биткойн непрекъснато показва капацитета си на високодоходен дълготраен капиталов инструмент. Започвайки от първичната си стойност от $0.04865 през 2010 година, BTC набъбна с изумителните 60,664,430%.

Тези, които са вложили рано или са се занимавали с рандеман, са получили обилни облаги от този впечатляващ напредък.

Ки Йонг Джу, един от съоснователите и основен изпълнителен шеф на CryptoQuant, неотдавна употребява Twitter, с цел да илюстрира впечатляващите облаги на един миньор, който е запазил BTC токените си в продължение на повече от десетилетие. Според данните от блокчейн транзакциите този миньор в началото е придобил 150 BTC на стойност $0.13 за монета.  

След като надеждно задържа тези монети в продължение на 13 години, миньорът в последна сметка ги продаде за зашеметяващите $6.5 милиона. Следователно миньорът е осъществил изключителна облага от над 5 милиарда %.

Притежанията на Биткойн миньори

През огромна част от 2023 година миньорите на Биткойн поредно разпродават притежаваните от тях монети, което води до понижаване на общия запас на миньорите. През годината са регистрирани едвам три случая на възходящи трендове: един през януари, различен, обхващащ интервала май-юни и продължаващата трета наклонност.

Започвайки от най-ниското равнище, следено на 20 юни, кумулативният баланс, притежаван от миньорите на Биткойн, се е нараснал със забележителните 4463.59 BTC. Към сегашния миг груповият баланс на миньорите възлиза на 1.842 милиона BTC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР