Биткойн (BTC), в момента е подложен на значителен натиск от

...
Биткойн (BTC), в момента е подложен на значителен натиск от
Коментари Харесай

Биткойн ще трябва да стигне до това ниво, за да бъде потвърдено възстановяването

Биткойн (BTC), сега е подложен на забележителен напън от продажби, като при започване на седмицата спадна под равнището на поддръжка от $26,000.

Макар че някои могат да сметнат това за подобаващ миг за покупки при спад, бъдещето на Биткойн остава нестабилно.

Известният крипто анализатор, прочут като “ ” се задълбочи в историческите данни, обхващащи последното десетилетие, разкривайки модел, при който BTC инициира бичи рали, когато цената му надвиши междинната база на разноските на дълготрайните притежатели, нормално тези с опит от 6 месеца до 3 години.

Според този модел решаващият предел на пробив за BTC е $33,755. Това значи, че цената на Биткойн би трябвало да се увеличи с повече от 30% от настоящето си равнище, с цел да се удостовери бичото възобновяване. В противоположен случай вратата остава отворена за по-нататъшни корекции на цената.

Няколко други пазарни анализатори споделят сходни настройки във връзка с възобновяване на цената на Биткойн.  

Старши стратегът по суровините на Bloomberg Майк Макглоун направи паралел сред придвижването на цената на Биткойн и показателя Nikkei.  

В неотдавнашния си отчет Макглоун означи:

Задържането на позиция над границата от $31,000 би означавало, че възобновяване на Биткойн е устойчиво.

Въпреки това, съществуват безапелационни аргументи за продължаващата низходяща наклонност, в това число ограниченията за стягане, прилагани от Федералния запас и множеството централни банки, както изясни стратегът.

Моделът на графиката на Биткойн припомня на държанието му преди срутва на цените през 2021 година, както означи крипто аналитикът:

Фракталът на Биткойн от 2021 година допуска вероятен сюжет, при който Биткойн открива третия си връх на по-нисък връх, което евентуално води до отменяне покрай равнището на поддръжка от $26,000.

След това фракталът демонстрира, че Биткойн може да претърпи отскок, макар че това може да докара до превръщането на равнището от $26,000 в ново равнище на опозиция, преди да бъде изправен пред по-нататъшен низходящ напън.

Както към този момент беше маркирано, историческите данни демонстрират, че септември постоянно е бил месец, белязан от обилни корекции на пазара на Биткойн.   Настоящата настройка на графиката допуска, че този септември може да не е изключение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР