Битката за Варна - в телевизионен дебат се изправят кандидатите

...
Битката за Варна - в телевизионен дебат се изправят кандидатите
Коментари Харесай

Битката за Варна: Благомир Коцев: Има сигнали за пренасочване на гласове от ГЕРБ към Възраждане

Битката за Варна - в ефирен спор се изправят претендентите за кмет на морската ни столица - Коста Стоянов ( " " ), Благомир Коцев (ПП-ДБ), Павел Раличков (БСП) и Ивайло Костадинов (ИТН). 

Основнитят ми конкурент е апатията на хората. Местните избори са на 4 години и в този момент е точният миг гласоподавателите да излязат и да гласват, с цел да може да променим този циничен модел на ръководство на Варна. Това съобщи Коста Стоянов, претендент за кмет на Варна, повдигнат от " ". 

Вярвам, че ще стигнем до балотаж ще спечелим. Това разяснява претендентът за кмет на " - " Благомир Коцев.  

Получваме сигнали, че има пренасочване на избор от към " ". Това, което чуваме е, че има корпоративен или следен избор. са уплашени. За тях е дорбе да има комфортен претендент, както през 2019 година, когато " " останаха втори на локалните избори, уточни Коцев. 

Той посочи, че към този момент е пуснал сигнал до Министерство на вътрешните работи и чака да се направи инспекция по случая. 

И " " и доближиха своя предел в елекотарланат поддръжка. Във Варна нищо не е ясно. Ние поносим напредък. Ние сме на средата на кампнията. Считам, че доста неща не са ясни. Това разяснява претендентът за кемт на Варна, повдигнат от Павел Раличков.

За нас 12 дни ще стигнат да продължим е да демонстрираме нашат визия за града. Това съобщи претендентът на " " Ивайло Костадинов. 

Той също удостовери думите на Благомир Коцев, че има пазаруване на гласове в морската столица. " Има пазаруване на гласвове, всички го знаят. Трябва институциите да си свършат работата ", безапелационен бе Костадинов. По думите му пазаруването на гласове идва от индивида, който съгласно социлогическо изследване е преди всичко - Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР