Битката за сърцето на Ергенът става жестока! Фаворитките за сърцето

...
Битката за сърцето на Ергенът става жестока! Фаворитките за сърцето
Коментари Харесай

Битката за сърцето на Ергенът се ожесточи, сексът се размина на косъм

Битката за сърцето на Ергенът става жестока! Фаворитките за сърцето му Валерия и Елена не престават да се атакуват една друга и са подготвени съвсем на всичко, с цел да впечатлят пианиста. Шестте останали девойки имаха вечер, в която не трябваше да се допират с Ергена. Първа разпоредбите наруши стюардесата Виктория, само че единственото наказване за нея бе да не се среща повече с Евгени същата вечер.

Най-интимната среща на Ергенът още веднъж бе с Елена. Двамата съблюдаваха протокола и не се награбиха по време на формалната част, само че по-късно мачото привика писателката на нова интимна среща в двора. Там Елена безусловно възседна Евгени, започнаха буйни целувки и еротичното напрежение очевидно се долавяше.

Една от фаворитките в шоуто още веднъж се закани, че няма да се откаже от пианиста, даже и той да си тръгне с друго момиче от шоуто.

" Няма да си простя да те изпусна ", сподели Елена и след това добави, че е влюбена в него. Редакторката остана доста удовлетворена от срещата: " Овъргаляхме се добре ", сподели татуираната кокона. 

От своя страна, нейната огромна съперничка Валерия също остана задоволена от срещата с Ергенът. Моделът се вижда като младоженка на Евгени и даже изиска някой ден да има близнаци от него, написа " България Днес ".

Вечерта приключи с гала на розите, която този път бе по-различна. Момичетата трябваше да подаряват цветя на Ергенът, като той трябваше да реши от коя да не одобри. На косъм се размина Валерия, чиято роза в началото Евгени отхвърли. Малко по-късно той въпреки всичко се смили над модела и я остави в шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР