Бирата остава най-предпочитаната алкохолна напитка в САЩ, сочат данни от

...
Бирата остава най-предпочитаната алкохолна напитка в САЩ, сочат данни от
Коментари Харесай

Бирата остава най-предпочитаната напитка в САЩ

Бирата остава най-предпочитаната алкохолна напитка в Съединени американски щати, сочат данни от проучване на американската компания за маркетингови проучвания и изследвания на публичното мнение " Галъп " (Gallup), предадоха медиите.

Преобладаващата част (37 на сто) от участниците в изследването споделят, че най-често пият бира, до момента в който 31 на 100 избират спиртните питиета, а 29 на 100 - виното.

Бирата продължава да е най-популярната алкохолна напитка измежду американците, само че губи позиции по отношение на 90-те години на предишния век и началото на този, когато близо половината от участниците в сходни изследвания заявяваха, че я избират, показва ДПА.

На този декор делът от 31 на 100 на американците, които са показали спиртните питиета като обичан алкохол, е най-високият, откогато се организират сходни изследвания.

Изборът на желана алкохолна напитка се разграничава според от пола, възрастта, образованието и приходите на участниците в проучването.

Например два пъти повече мъже, в сравнение с дами, са показали, че най-често пият бира. При дамите делът на тези, които избират виното, е три пъти по-голям, в сравнение с при господата.

Оказва се, че по-младите американци избират бирата и спиртните питиета, а по-възрастните са по-скори фенове на бирата и виното.

Проучването на " Галъп " демонстрира, че 62 на 100 от жителите на Съединени американски щати, които са навършили 21 години, пият алкохол, до момента в който останалите са цялостни въздържатели.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР