Binance, известна крипто борса, наскоро представи новия си Web3 портфейл

...
Binance, известна крипто борса, наскоро представи новия си Web3 портфейл
Коментари Харесай

Binance официално представи своя Web3 портфейл

Binance, известна крипто борса, неотдавна показа новия си Web3 портфейл по време на конференцията Binance Blockchain Week в Истанбул. Този портфейл ще бъде наличен за всички консуматори посредством мобилното приложение на Binance.

Чанпен Джао, основен изпълнителен шеф на Binance, изясни мотивацията за това стартиране, като акцентира, че Web3 портфейлите надвишават елементарното предпазване на цифрови активи. Те играят основна роля в рамката на Web3, предоставяйки на физическите лица опцията за независимо финансиране.

За да се усъвършенства потребителското преживяване, Web3 портфейлът на Binance е интегриран в главното приложение на Binance, употребявано най-вече за търговия с криптовалути. Портфейлът употребява MPC технологията (multiparty computation), която разделя частните ключове на потребителя на три по-малки съставния елемент, известни като “ “.

Потребителят поддържа надзор върху два от тези основни дялове, като по този метод се обезпечава независимото настойничество. Говорител на Binance удостовери пред Cointelegraph, че портфейлът на Binance не е наличен за потребителите в Съединени американски щати заради недостъпността на Binance.com в страната.

Според Ричард Тенг, началник на районните пазари в Binance, MPC технологията облекчава опасенията за загуба на сийд фразата.

В диалог с Cointelegraph представител на Binance акцентира значимостта на това потребителите към момента да пазят активите и достъпа си до портфейла. Трите основни дяла ще се съхраняват на три обособени места: първият дял в Binance, вторият съхраняван локално на мобилното устройство на потребителя, а третият криптиран с паролата за възобновяване на потребителя и архивиран в персоналното му облачно пространство, като iCloud или Гугъл Drive.

Стремежът на Binance да се разшири към спомагателни крипто услуги съответствува с провокациите при задържането на вложителите в бизнеса ѝ със спот търговия. В отчет на компанията за блокчейн разбори 0xScope се показва, че пазарният дял на Binance в спот търговията ще спадне до 40% през 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР