Binance Holdings Ltd. е изправена пред все по-голямо внимание от

...
Binance Holdings Ltd. е изправена пред все по-голямо внимание от
Коментари Харесай

Тайланд също въвежда регулации на Binance

Binance Holdings Ltd. е изправена пред все по-голямо внимание от страна на регулаторните органи, като Тайланд и Каймановите острови стават най-новите страни, които вземат регулирането на транзакциите с известната крипто платформа в свои ръце.

Комисията за скъпи бумаги и тържища в Тайланд подаде в петък наказателна тъжба против Binance до отдела на Кралската тайландска полиция за ръководство на бизнес с цифрови активи в страната без лиценз. Финансовият регулатор на Каймановите острови от своя страна съобщи, че Binance не е получила каквото и да било позволение да прави търговски покупко-продажби и финансови интервенции на територията на страната.

В четвъртък паричният орган на Сингапур съобщи, че ще предприеме дейностите, които са нужни, с цел да ревизира дали Binance в реалност има право да оперира на територията на Сингапур. В момента компанията е под обстрела на редица инспекции, наказания и рестрикции на процедура от държавните управления по целия свят – няколко регулаторни органи в Съединени американски щати към този момент проверяват компанията, включително Министерството на правораздаването на страната и Комисията за търговия със стокови фючърси. Японската организация за финансови услуги предизвести, че предлага крипто услуги без регистрация. Наскоро органът за финансов контрол на Обединеното кралство също излезе с публично мнение, че Binance няма право да предлага своите финансови услуги и принадлежности на територията на Острова, само че регулациите там на този стадий не засягат по никакъв метод фактическите интервенции на платформата – тъй като не касаят директно дъщерното сдружение, от името на което се прави предлагането на крипто финансовите услуги.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР