Билките са едни от най-добрите регулатори на здраветоЗдравият външен вид

...
Билките са едни от най-добрите регулатори на здраветоЗдравият външен вид
Коментари Харесай

Билково отслабване с чай – как може да е толкова лесно

Билките са едни от най-хубавите регулатори на здравето
Здравият външен тип е доказателство, че организмът е постоянен и в положително положение. Всеки кг наднормено тегло или всеки три кг, които са насъбрани за прекомерно малко време (между 10 и 30 дни) са сигнал, че би трябвало да се подхващат дейности за контролиране на метаболизма. Разбира се, по рационален и безопасен метод. Такъв е – билково намаляване.
Билки
Билките са богатсвото на природата и здраве за всеки жив организъм. Но при потреблението им също има правила и зависимости. Не всички билки са съвместими, с цел да ги използваме дружно. Важно предписание е и количеството на билките съгласно метода на добиване на потребните им свойства – воден извлек, маслен извлек, спиртен извлек.
Билкови предписания
Ето няколко билкови предписания за намаляване:

Rp/
Зърнастец – 100 гр
Глухарче – 100 гр
Гръмотрън – 100 гр
Хвощ – 100 гр
Копър – 50 гр

Начин на подготвяне и приложимост:

В 600 мл кипяща вода се слагат 1-2 супени лъжици от сместа. Вари се три минути, кисне 60 минути и се прецежда. От отварата се приема три пъти на ден по 150-180 мл преди хранене.

Друга билкова рецепта за събаряне на килограми:

Rp/
Гръмотрън – 100 гр
Роза – 30 гр
Девесил – 80 гр
Зърнастец – 600 гр
Лен – 40 гр
Резене – 100 гр

Тези билкови комбинации са от рецептурника към книгата „ Природна аптека “ на доктор Димитър Памуков.
 Билкова рецепта за намаляване с потвърдена успеваемост
Най-популярните билки за събаряне на килограми са: глухарче, гръмотрън, роза, алена боровинка, сладостен корен, кориандър, зърнастец, царевична коса, омайниче, когато са съчетани в точна съразмерност за всяка една от лечебните растения. Като при всяка билкова рецепта по този начин и тази за контролиране на метаболизма има своите зависимости. Посочената билкова композиция е на Лактеса. За потребление посредством воден извлек – чай, отвара или накисване.
Мнения за препоръчвания билков регулатор
Представяме ви няколко фотоси, които извадихме от мнения във фейсбук групи, тъй като може да ви бъдат потребни.

 Мнения за билково намаляване

 Мнения за билково намаляване

 Мнения за билково намаляване

 Мнения за билково намаляване

5. Аптеки, в които може да намерите билков регулатор за намаляване Лактеса

Билковият регулатор на килограми Лактеса се предлага в аптеките: „ Нове “, „ Нота бене “, „ Профарма “, Вис Виталис “, „ Детелина “, „ Фрамар “ както и в уеб уеб страниците им. Разбира се и в доста други аптеки и магазини за здравословно хранене, дрогерии и билкови аптеки може да намерите чаят за намаляване или чаят за детоксикация.
Как може да е толкоз елементарно отслабването?
Пием вода, пием течности и това е наложително, с цел да сме живи и здрави. Особено през лятото, количеството на течности е значимо да се усили. Част от тях просто заменяме с чай, който има функционалността да контролира метаболизма и килограмите ни.

Пиеш и отслабваш – това е всичко! Просто – пиеш чай!

Толкова е елементарно с Лактеса, тъй като чаят на Лактеса е дозиран авансово, не е нужно ние да го вършим. Да измерваме грам по грам всяка билка от рецептата.
Да обикаляме пазари и билкови аптеки, с цел да осигурим тези билки които са в рецептата. А също едно огромно преимущество е, че е пакетиран във филтърни пакетчета – запарваме заран нужната доза за деня, наливаме го в обичаното ни шише и си имаме нужното пиво за целия ден.
Чаят може да се пие и леден и топъл. Затова избираме дали да го съхраним в шише или термос. Изхърляме пакетчетата без да се нервираме, че билките са полепнали по съда, в който сме създали чая и дали няма да запушат мивката. Спестява ни време, тъй като чаят във филтърните пакетчета на Лактеса е тънко надробен и времето за извлекът на нужните ни съставки е 10 минути.

Разбира се, в случай че разполагате с времето и търпението, може да си набавите нужните билки и сами, вместо да купувате подготвен артикул.

Потърсете по аптеките следните билки: глухарче, гръмотрън, роза, алена боровинка, сладостен корен, кориандър, зърнастец, царевична коса, омайниче.

След това ги смесете. Следващият развой е да ги смелите. А по-късно доста значимо е и да ги съхранявате вярно, с цел да не се овлажнят, замърсят, да съберат молци или други инсекти, да следите периода на валидност, да си отмервате нужните грамажи всякога при приготвянето и така нататък

Ако не ви се занимава с всичко това или не разполагате с такова време и нерви, потърсете в аптеките и онлай – билковия регулатор на метаболизма или консултантите на Лактеса във фейсбук страницата им.

И… толкоз е елементарно – заран приготвяте за 10 минути, денем пиете и отслабвате. Дори няма да усетите по какъв начин сте възтановили тялото си до здравословен външен и вътрешен тип.
Как да определим дали някой е пълен или не?
Може сами да определите дали сте с наднормено тегло или не по следната формула:

За дами: Стандартно тегло в кг = растеж в сантиметри – 105

или
височина 160 см – 105 = 55 кг

За мъже: Стандартно тегло в кг = растеж в сантиметри – 100

или
височина 160 см – 100 = 60 кг

Критерии за наднормено тегло:

10% над общоприетото тегло – леко наднормено тегло
20 % над общоприетото тегло – лека цялост
30% над общоприетото тегло – междинна цялост
50% над общоприетото тегло – тежка цялост

Още критерии за цялост:

за дами:

леко цялостна талия – 70 см.
следно цялостна талия – над 80 см.
доста цялостна талия – над 88 см.

За мъже:

леко цялостна талия – 83 см.
следно цялостна талия – над 94 см.
доста цялостна талия – над 102 см.
Каква е безвредната скорост за намаляване?
Не бъдете нетърпеливи в процеса на намаляване. Това единствено ще удължи процеса и ще ви отдалечи от резултати. Бързото намаляване ще ви аргументи дискомфорт, безредие на хормоните и метаболизма. Здравословната безопсна скорост на намаляване е от 0.75 – 1.5 кг. на седмица. Следователно това прави от 3 до 6 кг на месец.
Съвети
Когато решите да се възползвате от този елементарен метод за контролиране на килограмите, какъвто е билковото намаляване, помислете или се консултирайте със експерти и за това дали не се нуждаете също и от детоксикация. Защото сполучливо може да съчетаете пречистването на организма (детокс) със свалянето на килограми (отслабване). Такъв метод ще ви обезпечи отбрана от йо-йо резултата, който е постоянно срещан – свалените килограми да се натрупат още веднъж. Още детайлности на lactessa.com или пишеге на [email protected].

билково намаляване

билково отслабване
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР