Били Айлиш не е типичната поп звезда. Повечето ѝ колежки

...
Били Айлиш не е типичната поп звезда. Повечето ѝ колежки
Коментари Харесай

Папараци заснеха Били Айлиш с прилепнали дрехи, феновете са удивени

Били Айлиш не е типичната поп звезда. Повечето ѝ колежки залагат на провокации, съблазън и държание на дива, само че Били е друго потомство. Тя не е типичната звезда, която ще се появи на аления килим със скъпа и блестяща рокля на " Версаче " или друга марка. Нейният жанр е неповторим и наподобява комфортен. Едни го схващат и даже се въодушевяват, а други... е, да кажем, че не са на същата вълна, в това число и в музикално отношение.

Преди дни Били стана обект на голям брой мнения в мрежата, откакто плъзнаха нейни папарашки фотоси, на които се вижда, че певицата е облечена в прилепнали по тялото облекла - нещо, което не е постоянно срещано събитие за Били. Поне не и откогато е добила международна популярност. Тя постоянно се появява с много необятни облекла, които покриват цялото ѝ тяло. На фотосите се вижда, че Айлиш е заложила на потник, който акцентира формите ѝ, както и къси панталонки, а визията е приключена от чехли и чорапи, косата е вдигната на чорлав кок. 

Виж още:

На фрагментите виждаме едно прелестно 18-годишно момиче, само че за жал някои хора взеха решение да се съсредоточат върху тялото на надарената певица. В Туитър се породи спор към физиката на Били, като един от най-популярните мнения гласи: За 10 месеца тялото на Били Айлиш замязя на 30-годишна майка, която обича виното ". Злостните мнения надалеч не стопират с този, само че няма да ги цитираме.

От пишат, че в действителност звездата би трябвало да бъде приветствана за своята храброст да бъде друга - във образно и музикално отношение. Тя, както към този момент написахме нагоре, не е типичната звезда. Преди време Били показа в изявление, че обличайки се по този начин, никой няма да я съди по какъв начин наподобява. Уви, хора с мнение (арогантно) постоянно има...

Виж още:

Преди време в документален филм Били мнения тялото и облеклата си. " Ако облека нещо, което е комфортно, не съм задоволително женствена. Ако се разсъблека, ще съм мръсница. Макар да не сте виждали тялото, вие ме съдите, само че за какво? " След като папарашките фотоси станаха супер viral, певицата пресподели видео на TikTok инфлуенсъра Chizi Duru, в което се приказва за по-позитивното отношение към тялото, тъй като всеки човек е друг, а Инстаграм не е действителност.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР