Билетите за три от четирите сектора на стадион Васил Левски

...
Билетите за три от четирите сектора на стадион Васил Левски
Коментари Харесай

Билетите за финала за три от секторите свършиха

Билетите за три от четирите бранша на стадион " Васил Левски " за финала за Купата на България сред Славия и Левски свършиха. Срещата стартира в 19:30 часа, а преди минути и последните пропуски за бранш " Б " бяха изкупени от " сините " почитатели.
Така към този момент билети има единствено за бранш " Г ", където са останали малко над 1000 бройк, от тези които бяха пуснати авансово. От Професионалната лига оповестиха, че имат подготвеност да пуснат спомагателни билети от досегашните 33 000. Организаторите пуснаха и спомагателни към 240 пропуща за блок 12 в бранш " А ", който бе очакван авансово за буфер. Феновете на Левски чакат да получат още два блока в бранш " Г ".
 Левски - ЦСКА-София - Купа на България @@@

Привържениците на 26-кратните първенци на България изкупиха над 3500 билета в бранш " А ", всичките 14 000 в бранш " Б ", всичките близо 9000 в бранш " В ", както и близо 2000 от бранш " Г ".

Няма публична численост за продадените билети от почитателите на Славия, само че се чакат към 3000 да бъдат на трибуните.

Касите на улица Гурко и " синьото " работят през днешния ден от 10.00 часа до края на първото полувреме. За почитателите на Славия е отворена каса за билети към езерото " Ариана ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР