Билетите за мача между ЦСКА 1948 и Левски вече са

...
Билетите за мача между ЦСКА 1948 и Левски вече са
Коментари Харесай

ЦСКА пусна билетите за дербито с Левски, сините получиха 300 пропуска

Билетите за мача сред ЦСКА 1948 и Левски към този момент са в продажба. " Червените " са отпуснали 300 пропуща за почитателите на гостите. 

Ето какво написаха от ЦСКА 1948: 

" Билетите за дербито сред ЦСКА и Левски са към този момент в продажба. Двубоят от XVI кръг в efbet Лига е плануван за 07.11 (вторник), от 17:30 на стадион “Витоша ”.

Цени на билетите по браншове:

VIP бранш - 30 лева

Сектор " А " - 20 лева

Сектор " Гости " - 20 лева

На вниманието на последователите: ВЪВЕДЕНА Е Народоосвободителна въстаническа армия ТУРНИКЕТНА СИСТЕМА ЗА ДОСТЪП, ОБСЛУЖВАЩА ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ НА СТАДИОНА, КОЕТО ВОДИ ДО ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСА ЗА ВЛИЗАНЕ НА СТАДИОНА. ПРИКАНВАМЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА СИ ПО-РАНО.

Билетите за бранш „ Гости “, които са 300 броя, ще се популяризират само от ПФК „ Левски “. В деня на мача, на стадион „ Витоша “, билети за гостуващия сектор НЯМА да се продават!

Билети за Секторите „ А “ и „ VIP “ могат да бъдат закупени в клубния офис на ЦСКА на бул. “Джеймс Баучер ” 12. В деня на футболната среща, билети ще могат да бъдат закупени от касата пред Сектор „ А “, като те ще бъдат продавани единствено по лист или на хора с клубни продукти на ЦСКА.

С вашата поддръжка можем да вземем успеха! "

САМО ЦСКА!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР