Билети за концерта на Дийп пърпъл в София вече се

...
Билети за концерта на Дийп пърпъл в София вече се
Коментари Харесай

Билети за Дийп пърпъл вече продават в София

Билети за концерта на " Дийп пърпъл " в София към този момент се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 70 до 120 лв.. Точно на 29 май, в 20 ч., именитите музиканти ще се качат на сцената в зала " Арена Армеец ", с цел да подарят на публиката прочувствено и незабравимо шоу. Проявата е част от най-новото турне на бандата и включва както най-популярните и обичани песни на групата, по този начин и някои от най-новите части на музикантите, част от предпоследния им албум Whoosh, публикуван през 2020 година
Когато става дума за група като " Дийп пърпъл ", суперлативите в никакъв случай не са задоволителни, с цел да опишат приноса й в рок музиката. Формирана през 1968 година, именитата британска тайфа твори и до през днешния ден с нестихваща сила и отдаденост на своите почитатели, като нееднократно е сменяла музикалния си метод и жанр. Заедно с Led Zeppelin и Black Sabbath са определяни като " нечестивата троица на английската хард рок и хеви метъл музика доникъде на 70-те ". А през годините " Дийп пърпъл " въодушевява редица банди като Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns`n`Roses.
Половин век на музикалната сцена, 22 студийни албума и над 100 милиона продадени копия в целия свят - " Дийп пърпъл " справедливо влиза в Залата на славата на рокендрола през 2016-а, печели самопризнание в категорията " Легенди " на Световните музикални награди през 2008 година А радиостанцията Planet Rock я дефинира като " Петата най-влиятелна група в музиката ", акцентират от екипа на уредника на събитието NuCoast Concerts.
" Дийп пърпъл " безспорно е една от най-здраво работещите банди на международната музикална сцена. И фактът, че напълно скоро почитателите ще чуят Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри онлайн в България, е същинска привилегия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР