Бил Гейтс и Джеф Безос са двама от най-богатите и

...
Бил Гейтс и Джеф Безос са двама от най-богатите и
Коментари Харесай

Милиардерският купон на Гейтс и Безос

Бил Гейтс и Джеф Безос са двама от най-богатите и коментирани мъже на света. Докато създателят на Microsoft в последно време се свързва най-вече с тайните теории за имунизациите против COVID-19, то основателят на Amazon дава по-силен от всеки път подтик на галактическите си фантазии.
 Дженифър Гейтс, Найел Насар и фотосите от сватбата им, които Бил и Мелинда Гейтс споделиха
Първи фотоси от сватбата на Дженифър Гейтс

Споделени страсти и фрагменти

Работата си е работа, само че постоянно си би трябвало и време за развлечение. Преди дни, на 28 октомври, Гейтс навърши 66 години . Няколко седмици преди този ден се заприказва, че яхтата му за милиони обикаля турското крайбрежие. А след това точно се оказа, че е и мястото, което милиардерът е избрал да означи персоналния си празник.

Гейтс чества първи рожден ден след развода със брачната половинка си Мелинда, който обаче явно не съумя да помрачи настроението му. На друга яхта чартърен против два милиона на седмица, той събра към 50 посетители , които по-късно се придвижиха с хеликоптер до местоположението на тайното събитие. Според информация в турски медии, то е покрай курорта Бодрум.

NEWS - Jeff Bezos, the founder of Amazon, and Bill Gates, the founder of Microsoft, came to Muğla, Turkey. Bill Gates chose Fethiye with his yacht named "Lana ", and Jeff Bezos anchored in Akbuk Bay in Gökova Bay.
— Nejat Akay (@NejatAkay)
Разбра се също по този начин, че измежду почелите празника на създателя на Microsoft е и самият Джеф Безос . Купонът е траял към четири часа при строги ограничения за сигурност. Всички от обслужващия личен състав са били без телефони, с цел да няма изтекли фрагменти.

Гостите са били обилно почерпени с локални ястия, морски блага, пица и доста шампанско. А след края на ваучър рожденикът се е върнал още веднъж с хеликоптер на своята лична яхта FLying Fox , която го очаквала на едно от пристанищата, предава Insider.
 Джеф Безос, Blue Origin, Orbital Reef и новите огромни проекти на милиардера за Космоса
Новите амбициозни проекти на Безос за Космоса

Къде ще вървят галактическите туристи

След като всички разбрахме за милиардерските занимания на Гейтс и Безос, рецензиите към тях не закъсняха . Двамата са едни от отявлените борци за справяне с климатичните промени, а в това време си разрешават да употребяват хеликоптери и най-много яхти, който основават съществено замърсяване на околната среда - тонове въглероден диоксид дневно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР