Биги Джексън дава баба си на съд. 22-годишният син на

...
Биги Джексън дава баба си на съд. 22-годишният син на
Коментари Харесай

Защо най-малкият син на Майкъл Джейсън съди баба си

Биги Джексън дава баба си на съд. 22-годишният наследник на Майкъл Джексън, прочут преди като Бланкет, е подал заявление, с което моли да бъде неразрешено на Катрин Джексън да употребява парите от парцелите на починалия крал на попа. Тя желае тези пари за финансиране на настояща правосъдна борба, в която фамилията на изпълнителя договаря за евентуална продажба на каталога му с песни, написа TMZ.

Изданието оповестява, че до момента в който Биги преди този момент се е съюзил с 93-годишната Катрин против изпълнителите на наследството на Майкъл, към този момент е радикално друго мнение. Тогава съдията застава на страната на изпълнителите на завещението за потреблението на парите на изпълнителя на " Thriller " за неразкрита бизнес договорка.

93-годишната Катрин Джексън желае от съда да й възвърне разноските по делото, само че Бланкет внася молба да не ѝ се дава позволение. Миналият месец семейство Джексън разгласи частична продажба, на каталога защото Sony купува правата върху половината от песните на изпълнителя за 600 милиона $.

Сега, когато Катрин апелира това решение, нейният внук не я поддържа, тъй като счита, че е малко евентуално тя да завоюва. Биги е най-малкият наследник на Майкъл, роден посредством сурогатна майка през 2002 година Той е третото дете на Краля на попа, откакто на бял свят се появяват Принс през 1997 година и Парис през 1998 година

Най-големият наследник на Майкъл, 27-годишният Принс, споделя посредством юридическия си екип, че избира да резервира безмълвие по случая. Това е последната глава в правосъдна борба за имуществото на артиста, която пrодължава към този момент съвсем 15 години след гибелта му на 25 юни 2009 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР