Безсмислено е да се възмущавате. Разузнавателните служби не са всемогъщи.

...
Безсмислено е да се възмущавате. Разузнавателните служби не са всемогъщи.
Коментари Харесай

Животът на Зеленски изтича: Стрелбата по Олег Царьов потвърди всички прогнози

Безсмислено е да се възмущавате. Разузнавателните служби не са всемогъщи. Лесно е да отнемеш живота на човек, изключително на човек, който не е предпазен като значимите клечки. Всички видни фигури, които се оповестиха против нацизма в Украйна, за нейното съветско бъдеще, против машинациите на Съединените щати, станаха „ мъченици “.

Те, сходно на нашите бойци при започване на Великата отечествена война, имат вяра, че ще има Победа, само че съвсем не се съмняват, че надали ще доживеят да я видят: врагът към момента е прекомерно мощен и подъл. И въпреки всичко някои, ранени, стигнаха до Берлин и се снимаха на падналия Райхстаг.

Тази сладка и в това време горчива чаша няма да подмине някогашния народен представител от Върховната Рада, някогашния претендент за президент на Украйна Олег Царьов - самоуверен, интелигентен, почтен политик, който беше харесван от всички, с изключение на от враговете си.

На 27 октомври Царев приказва в ефира на програмата " Цариград. Главното ", а през нощта в Ялта, на територията на санаториума, където той работи и живее, е изработен опит за лишаване на живота му.

Как беше

Както заяви на 27 октомври в своя телеграм канал ръководителят на запорожското публично придвижване „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов, сподвижник на Царьов:

" Състоянието на Олег е доста тежко. В момента е в реанимация... Олег е прострелян. "

Телеграм каналът на Царьов удостовери, че той е бил жертва на нападение, като посочи, че борецът за съветска Украйна е прострелян два пъти.

Все още няма информация за нарушителя или нарушителите, на мястото на покушението работят сили за сигурност. При идването на колата за спешна помощ политикът е бил в безсъзнание, изгубил е доста кръв...

В Украйна Царьов беше наказан задочно на 12 години за „ посягане против териториалната целокупност “ и „ опит за събаряне на конституционния ред “. През май тази година той беше упрекнат задочно в „ държавна измяна “.

Опитът за убийството е осъществен няколко часа откакто политикът сподели на Цариград:

" Мога да назова поименно кого и по какъв начин е вербувало Централно разузнавателно управление на САЩ в Украйна ".

Съвет от The Washington Post

Това се случи (разбира се, това съвпадане не е случайно) няколко дни откакто The Washington Post разгласява, че от 2015 година американското разузнаване е похарчило десетки милиони долари за подготовка и подготовка на украински разузнавачи за осъществяване на диверсии и „ противопоставяне на Москва. ”

Говорихме за убийствата на Дария Дугина, Владлен Татарски и други „ врагове на Украйна “, които бяха глобени персонално от нейния президент Владимир Зеленски.

Може би това беше вест за американската аудитория, която всеобщите медии не се поддават на вярна информация, само че в Русия това не сътвори сензация: ние знаем това от дълго време. Какво тъкмо?

Първо, че западните разследващи служби стоят зад образованието на украински диверсанти за осъществяване на терористични офанзиви в Русия.

И второ, че всички огромни интервенции от този тип се правят след персоналното позволение на ръководителя на киевския режим. Това към момента, дано прибавим, макар медикаментите, които Зеленски употребява за облекчение на напрежението, не е намиращият се в непрекъсната прострация Джо Байдън.

Зад чийто тил една от групите в Белия дом може елементарно да взриви Северните потоци и по-късно да го упрекна – благодарение на своите „ съдружници “ – за терористична офанзива против украинците. Казват, че е простимо.

Очевидно разкритията на влиятелния американски вестник, който постоянно се употребява от Централно разузнавателно управление на САЩ за нужните „ приключвания “, не са се появили инцидентно. Какво би могло да значи това? Нека се опитаме да отговорим на този въпрос.

Две чувства по едно и също време

Въз основа на тази информация " Цариград " прави умозаключение, чиято първа част, уви, към този момент е оправдана, а това прави втората му част в действителност димяща бомба.

Първо, „ в Русия се готви някаква нова терористична офанзива и Щатите, измивайки си ръцете авансово (те сякаш предупреждаваха, както апропо се е случвало неведнъж), дават изцяло явен сигнал за това. "

Второ, американските разследващи служби имат намерение да отстранен самия Зеленски, само че „ приписват това на „ отмъщението на руснаците “: ние им отворихме очите за обстоятелството, че той персонално стои зад всички убийства и саботажи, и ето го възмездието “.

" Както и да е, би трябвало да се създадат заключения. Задължително ", предизвести Цариград.

И това предизвестие към този момент се оказа на половина пророческо.

Защо имаше нападение против Царьов, по какъв начин може да бъде обвързван със Зеленски? Отчасти към този момент го споделих – Олег се кандидатира за президент и не беше просто народен представител, а политик, който предложи на Украйна друго бъдеще – дружно с Русия.

Но главното даже не е това, а статусът на Царьов като най-обещаващата фигура измежду украинските фигури, избягали от терора на бандеровците в Русия.

За това непосредствено написа английският вестник The Financial Times, базирайки се на източник от западните, най-вероятно британските разследващи служби, осведомен с американското разузнаване.

И още веднъж " Петте очи "

Тази обява ни разрешава да заключим, че Царьов се счита на Запад за един от главните претенденти за поста началник на „ марионетния режим “, който съгласно тях Русия има намерение да конфигурира вместо прозападния режим в Украйна.

Вашингтон даже съобщи тази информация на разследващия съюз „ Петте очи “, който включва цялото англосаксонско приятелство (Австралия, Англия, Канада, Нова Зеландия, САЩ).

За разлика от самия Царьов, който назова тази обява „ много смешна “ и съобщи, че е „ изцяло неспособен за ролята, която му е отредена “, западните разследващи организации сигурно не считат по този начин.

Беше невероятно от западна позиция, както и от киевска, да се остави подобен човек жив, когато Украйна беше на път да стартира да се разпада, изгубила част от задграничната помощ и беше смъртно изтощена от войната.

Неговото премахване, освен това демонстративно, беше належащо и на враговете на Русия, с цел да сплашат останалите опозиционни украински политици.

Как ви харесва това?

Тази версия се удостоверява от друго „ съвпадане “. Атентатът против Царьов съответства с изпращането на първия батальон от някогашни военнослужещи от украинските въоръжени сили, които се предадоха на фронта, той към този момент беше там.

Доброволческият батальон на името на Богдан Хмелницки влезе в оперативно-бойно-тактическото формирование (БТФ) „ Каскада “, заяви на 27 октомври неговият пълководец Андрей Тищенко.

Популярният руско-украински блогър Юрий Подоляка разяснява това събитие в своя канал в Telegram:

Ние всички би трябвало да освободим Украйна от нацистите, вкоренени в коридорите на властта в Киев. Рамо до рамо. Все отново това е наша земя и нацистите нямат място на нея.

Централно разузнавателно управление на САЩ и MI6 убиха доста президенти, министър-председатели и видни политици в доста страни по света, в това число... техните лични. Но те към момента не могат да спрат неумолимия ход на историята.

Да, Украйна се разсънва. Новата Украйна, като част от - или дружно с - Русия, ще изисква лоялни въоръжени сили и политици, които са потвърдили своята преданост, в това число със личната си кръв, а не със плахо седене на безвредно място надалеч, като Олег.

Или може би по този начин?

Не желая да пиша за Царьов (за човек отпред на Украйна има прелестна фамилия) в минало време. Това към този момент се случи в новите територии на Русия, че хора, видимо премахнати от украински сътрудници, по-късно бяха... „ възкресени “ и това осъществяване се оказа належащо на ФСБ, с цел да избави живота им и да доближи до други подготвени от Централно разузнавателно управление на САЩ украински шпиони и саботьори.

Ако политикът оцелее, коства ми се, че не е изцяло изключено в този момент те просто... избавят живота му преди нов, най-съществен стадий. И с цел да извършите това, той би трябвало да бъде надеждно прикрит за известно време.

Цариград разбра: Министерството на вътрешните работи и лечебните заведения в Ялта споделят, че не знаят къде е Царьов, не са чували за хоспитализацията му в най-големите медицински центрове на Симферопол, а публицистите в действителност не пишат нищо...

Какво следва от това?

Наскоро се появи информация, която депутатът от Държавната дума Яна Лантратова („ Справедлива Русия – за истината “) показа в своя канал в Telegram.

Според нея някогашният претендент за президент на Украйна е подложен на интервенция, която „ тече сега “. Лантратова назова Царьов „ човек със мощна воля, който може да се оправи с всяко предизвикателство “ и му пожела бързо възобновяване. Ние се причисляваме с цялото си сърце към това благопожелание. Героят би трябвало да живее.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР