„Безсилието и гневът пораждат агресия. Вчера ДПС се почувстваха гневни

...
„Безсилието и гневът пораждат агресия. Вчера ДПС се почувстваха гневни
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ДПС се почувстваха гневни и безсилни и това предизвика агресия


„ Безсилието и гневът пораждат експанзия. Вчера Движение за права и свободи се почувстваха гневни и безсилни. Те желаеха вотът на съмнение да бъде гласуван уикенда “, сподели в „ Лице в лице “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Настимир Ананиев.

В Народното събрание през днешния ден се стигна до конфликт сред него и депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

„ Хамид е умел парламентарист. С две ръце ме избута, просто ме блъсна и паднах върху сътрудника Васил Стефанов, който също пострада от цялото това деяние. Движение за права и свободи са доста гневни в последно време. Може би поради това, което се случва на границата – „ Капитан Андреево “. Там имаше частна митница “, сподели Ананиев.

По думите му Движение за права и свободи са присъединили „ марионетките ГЕРБ и „ Възраждане “, които ги слушали.

„ Не мога да схвана за какво. Искаха вотът да се случи бързо, тъй като виждат, че колкото повече време минава, народните представители доближават до съвестта си “, сподели Ананиев.

Той даде за образец Кирил Симеонов от „ ИТН “, който през днешния ден съобщи, че няма да поддържа ГЕРБ и Движение за права и свободи и се отдели от групата.

Настимир Ананиев прикани депутатите от Има Такъв Народ да послушат съвестта си и да последват образеца на Симеонов.

„ Независимите народни представители споделят, че управлението на Има Такъв Народ ги заплашва “, сподели още депутатът от „ Продължаваме промяната “.

Той позволи, че новата четворна коалиция е основана на търг, сделка и някаква финансова скица.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР