Без съмнение, главната особеност на iPhone X е лицевият скенер

...
Без съмнение, главната особеност на iPhone X е лицевият скенер
Коментари Харесай

В iPhone X бе открита много интересна нова функция

Без подозрение, основната специфичност на iPhone X е лицевият скенер Face ID, който няма аналог измежду нито едно мобилно устройство в целия свят. Потребителите от целия свят към този момент го употребяват за различаване на лицето и за оживление на анимираните емотикони. А в този момент във всички iPhone X бе открита нова функционалност, която до момента бе незнайна.
Един от потребителите на Reddit видя, че когато сутринта алармата на iPhone X се включи и той вземе смарт телефона в ръце и го огледа, звукът става доста по-тих. Многократните опити демонстрираха, че това е нова и незнайна за множеството консуматори функционалност. Той заяви наблюденията си във форума и доста хора започнаха да повтарят този опит.

Два часа след тази обява потребителите видяха, че се понижава звука освен на алармата, само че и на позвъняванията и на всички други способи на обявяване. Достатъчно е единствено да се огледа към екрана на телефона и системата за различаване Face ID свършва останалото. Това е в действителност комфортно и е изцяло допустимо Apple да добави в iOS 11 специфична функционалност за конфигурация на държанието на смарт телефона, когато неговият притежател го изгледа.

Това в действителност би било любопитно – с един взор да може да се понижи звука на известията и музиката и смарт телефонът да замлъкне.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР