Мъж на 32 години от Варна е привлечен към наказателна

...
Мъж на 32 години от Варна е привлечен към наказателна
Коментари Харесай

Ще искат задържане под стража за наркодилър от Варна

Мъж на 32 години от Варна е притеглен към наказателна отговорност за държане за разпространяване и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Н.Д. остава в ареста с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, който ще упорства пред съда на обвиненият да бъде наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

На 16 май 2024 година, откакто Н.Д. продал наркотично вещество на собствен клиент, той бил арестуван от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. В дома на мъжа са осъществени процесуални дейности – претършуване и изземване, в следствие от които е открито количество метамфетамин, разпределен на обособени дози.

В хода на работата по случая са събрани данни за това, че младият мъж и различен път е търгувал със неразрешени вещества и от към една година се занимава с незаконната активност. Разследването продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Предстои съдът да дефинира каква мярка за процесуална насила ще търпи 32-годишният обвинен.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР