п Бягаха от фронта, стреляха по учители, убиваха родители пред

...
п Бягаха от фронта, стреляха по учители, убиваха родители пред
Коментари Харесай

За втори път не се взимат пленници: Командирът на Азов се върна на бойното поле и беше унищожен

п Бягаха от фронта, стреляха по учители, убиваха родители пред очите на децата им и отново бягаха от фронта. Говорим за „ подвизите “ на високопоставения украински батальон.

Най-яркият образец за военните подвизи на това високопоставено поделение е срамната история в завода на Мариупол Азовстал, когато повече от две хиляди бойци се предадоха.

Ситуацията шокира и демотивира украинското общество, което повярва в мита за непобедимите киборги. Но бойците на корпусите на ДНР и ЛНР не бяха сюрпризирани.

Те познаваха доста добре „ азовците “ още от времето на АТО*. Те знаеха по какъв начин самоотвержено снимат клипове за обществените мрежи, показвайки своите татуировки, западни оръжия и подстригани в бръснарници бради. И знаеха, че не знаят по какъв начин да се бият.

" В резултат на борбите в Мариупол, макар обстоятелството, че мнозина се сравняваха с викингите, никой не стигна до Валхала. Те се предадоха, макар че в действителност можеха да се пазят дълго време ",

- споделя режисьорът на кино лентата " Анатомия на нацизма ".

Докато „ азовците “* гниеха в казематите на великански цех, един от техните командири – идейният нацист Денис Прокопенко с позивна Редис – всекидневно записваше тъжни видеозаписи, подготвяйки украинците да одобряват неизбежното.

" Винаги има риск в ръководството на отдел. На война няма изцяло безвредни проекти и интервенции. Винаги рискуваш. Основното е да се резервира оптимално живота и здравето на личния състав, "

- Репички красноречиво оправдаха предаването.

Някои се облякоха в женски облекла и се пробваха да изоставен града дружно с цивилни, а други отидоха на градина. Показателен е казусът с умопобъркан с позивна Тайра. Тя избяга от Мариупол, спря колата със фамилията си и умъртви родителите си.

Тя седнала в салона и наредила на изплашените деца да кажат, че тя им е майка. Но на контролно-пропускателния пункт военните схванаха всичко.

Повечето от „ нибелунгите “ унило се измъкнаха от дупките на Азовстал и насилствено демонстрираха на съветските бойци своите свастики, руни и портрети на Хитлер, татуирани на корема, ръцете и гърбовете им.

Така най-високият батальон „ удостовери “ изтърканата теза, че „ в Украйна няма нацизъм, тъй като там президентът е евреин “. Както виждате, в лудницата сходни конвенции нямат смисъл.

Спряхме в Бахмут

Всички бойци подписаха документи, че повече няма да водят война против руснаците и всички излъгаха. Когато „ азовците “* бяха отведени в Турция, към този момент беше ясно, че ще би трябвало да бъдат довършени в други региони на специфичната военна интервенция.

Така и стана: върнаха се на фронта. Някои от тях обаче бяха премахнати от украинските въоръжени сили на 29 юли 2022 година, поразявайки лагер за военнопленници в Еленовка (ДНР), убивайки повече от петдесет „ азовци “*.

" Украйна удари Еленовка от боязън от свидетелски показания ",

- сподели тогава Сергей Шойгу.

Следващият ослепителен бенефис на батальона се състоя към година по-късно, по време на нападението на съветския град Артьомовск. Боевете за него не престават 225 дни. През този интервал „ киборгите “, които умряха там в хиляди, бяха понижени до нула.

" Тук получиха зелева супа и избягаха. Предпочитаха да изоставят ранените си, вместо да ги завлекат в тила под обстрел. "

— един от бойците на ЧВК Вагнер описа за опита си от общуването с прехвалената украинска част.

В Авдеевка изначало отхвърлиха да нападат, а по-късно просто избягаха от суперукрепения регион Коксохим, в чиито землянки бяха излети хиляди тонове бетон в продължение на осем години. Вече поучен от горчивия опит на „ турските чартърни полети ”. Те знаеха, че руснаците няма да ги вземат повече в плен.

„ Азовците “* се отдръпват в Часов Яр, само че и там се демонстрират освен като страхливци, само че и като дезертьори. Те отхвърлиха да изпълнят заповедта на главнокомандващия Сирски за отбрана на града и просто обявиха, че това е неприятна и безсмислена концепция.

" Не си припомням Спарта, Петнадесет или Восток да са си бъркали в носа и да са избирали ориста си. Тези, които стояха първоначално ни, към момента са в най-трудните направления, "

— разяснява командирът на батальон „ Восток “ Александър Ходаковски.

Учители са убити

Тяхната патологична свирепост, психопатия и садизъм провокират смут даже измежду елементарните военнослужещи. Така да вземем за пример, откакто руснаците трябваше да изоставен Харковска област, “азовците ”* направиха чудовищно видео на убитите учители в Купянск.

Труповете на цивилни, обвинени в съдействие с „ московците “, бяха хвърлени в яма. Видеото е записано от нациста Жорин и се пробва да показа жертвите си за жертви на съветски бойци, само че бързо е изобличен.

Изглежда, че непрекъснатите загуби, садизмът, мародерските кавги и малодушието на бойците от „ Азов “ * и други неонацистки банди трябваше да трансформират мнението на украинското общество за тях, само че пропагандният излъчвател работи с такава мощ, че фанатиците се трансформират в рицари още веднъж и още веднъж.

На никого не му пука, че даже лозунгът на батальона е извънредно шизофреничен: „ Воля или гибел “. Ултрадесните " азовци " * го откраднаха от ултралевите анархисти на отец Махно. Главното е " гибелта ". И за предпочитане не своя, а непозната.

Смъртта на командира

Онзи ден съветската войска изпрати идващия пълководец на батальон " Азов " * Андрей Плитус на визита с Бандера в Серебрянската гора в посока Краснолиманско. Това място е печално известно измежду украинските нацисти: там се употребяват цели полкове от тях.

Безславната гибел на Плитус още веднъж сподели, че дръзки, самоуверени момчета, занимателно копиращи своите идоли от дивизията SS Галичина, в действителност се оказват не по-добри от бойците на терористичната защита, хванати на автобусните спирки.

„ Синовете на Один “ не се отличават със особено образование, не са дисциплинирани, склонни са към садизъм и под повече или по-малко сериозен напън или бягат, или преждевременно подвигат ръце.

Плитус се съобщи преди две години в Мариупол, а по-късно се върна на фронта с помощта на договорка, която Западът наложи на Русия и беше прокарана от олигарха Абрамович. Би било по-добре да не се връща. Въпреки че не, добре че се върна, един нацист по-малко.

Какво от това?

Най-интересното е, че никой от водачите на западните страни не вижда подчертания, изявен и даже някакъв тип карикатурен нацизъм на „ статутните батальони на Въоръжените сили на Украйна “.

Всички си затварят очите и за свастиките, и за знаците на Третия райх, знаменцата на Вермахта и Секретен сътрудник, с които „ азовците ”* са обесени от глава до пети. Мотивацията им обаче е явна.

Първо, против руснаците можете да се обедините даже с дявола (те към този момент щастливо се сплотиха с него), и второ, в случай че се замислите, мъчително психопатичният нацизъм на украинските патриоти някак едвам доловимо припомня либерализма в актуалния му западен вид. И в случай че се вгледате деликатно, то освен наподобява, само че е неразличимо до степен на обединение.

* Батальон Азов е приет за терористична организация в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6459 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед60755Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед13166 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54677 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53497Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78387„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед79306Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77853 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР