Беше съобщено, че Honor се готви да пусне на европейския

...
Беше съобщено, че Honor се готви да пусне на европейския
Коментари Харесай

Всичко за Honor X6: спецификации, рендери и цена

Беше обявено, че Honor се готви да пусне на европейския пазар нов смарт телефон от начално равнище, наименуван Honor X6a. Ново известие на Appuals разкри главните му спецификации и рендери. Така че наподобява не остава доста време до формалния анонс.

Дизайн

Дизайнът на Honor X6a е сходен на този на Honor Play 40, който дебютира по-рано този месец в Китай. Той има екран с перфорация начело, а на задния панел — двойна камера. За сигурността на данните е очакван скенер за пръстови отпечатъци, който е ситуиран на страничния панел. Очаква се устройството да се появи в продажба в два нюанса – зелен и черен.

Спецификации и цена на Honor X6a (според слуховете)

На външен тип, Honor X6a се отличава от Honor Play 40. Вътрешно и двете устройства имат идентични спецификации. Той разполага с 6,56-инчов IPS LCD-дисплей с HD+ резолюция от 720 x 1612 пиксела и 90Hz периодичност на освежаване.

Под капака на Honor X6a ще откриете чипсета Snapdragon 480 Plus, 6GB оперативна памет и огромна 5200mAh батерия с поддръжка на 10W зарядно. Очаква се апаратът да работи под Android 13 с обвивката Magic UI.

Отпред Honor X6a ще има 5-мегапикселова предна камера. На гърба на устройството се вижда 13-мегапикселова съществена камера, 2-мегапикселов дълбочинен датчик и LED-светкавица. Според наличните данни, устройството ще се предлага единствено в настройка с 6GB+128GB и ще коства €169 в Европа.

Между другото, идващото показване на Honor на китайския пазар ще се състои на 12 юли. Очаква се марката да анонсира няколко продукта като сгъваемия телефон Honor Magic V2, таблета Honor MagicPad 13, часовникът Honor 4 и тв приемника Honor Smart Screen 5.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР