Берое победи Левски с 2:1 в мач от 15-ия кръг

...
Берое победи Левски с 2:1 в мач от 15-ия кръг
Коментари Харесай

Берое наказа грешките на Левски и победи сините в Стара Загора

Берое победи Левски с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Джани Политино откри резултата, преди Криситиан Димитров да изравни. Сантяго Годой означи победния гол.

Домакините поведоха в резултатa след единствено 232 секунди игра на стадион " Берое " в Стара Загора. Джани Политино се озова очи в очи със стража на гостите и изпрати топката в далечния ъгъл с удар по земя.

В останалата част от първото полувреме възпитаниците на Николай Костов бяха по-активни в напред във времето и справедливо изравниха в последната минута на постоянното време. Криситиан Димитров бе прецизен след безредие в наказателното поле.

След почивката играчите на Хосе Ачиари търпеливо изчакваха своя миг и се възползваха от неточност в противниковата защита. В 73-ата минута " заралии " възобновиха задатъка си в резултата. Сантяго Годой се отскубна зад " синята " защита, откакто пресече подаване на Криситиан Димитров. Нападателят копна топката около Николай Михайлов за 2:1.

Левски остава на 4-ата позиция в класирането с актив от 24 точки. Берое се изкачи до 8-ото място в подреждането с 20 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР