Bentley Motors обяви, че след решението за напускане на Стефан Силаф,

...
Bentley Motors обяви, че след решението за
напускане на Стефан Силаф,
Коментари Харесай

BENTLEY с нов дизайн директор. Идва от Audi

Bentley Motors разгласи, че след решението за напускане на Стефан Силаф, постът директор дизайн на именитата марка ще бъде ангажиран от Андреас Миндт.

Миндт е част от редиците на Volkswagen Group в продължение на 25 години, като последната му отговорност е за образуването на екстериорния дизайн на представителите в портфолиото на Audi. Тази си служба той изпълнява през последните 6 години, като под негово управление на пазара бяха пуснати голям брой типичен като купе модели на марката, само че и ексцентричното Q8 и напълно електрическото и първо за компанията Audi e-Tron.

С поемането на новите си отговорности в Bentley, Миндт ще дава отговор за активността на около 50 дизайн екстерта, работещи както по екстериора, по този начин и по интериора на бъдещите коли на марката

"Bentley e украшение в редиците на Volkswagen Group ", коментира той. "Създаването на автомобил, а и на бъдеще, постоянно е развой, базиран на представянето на доста, а не само на един, и чакам с неспокойствие да работя с моите сътрудници, с цел да помогнем за определянето на идната фаза на развитие на Bentley, такава с електрифицирано бъдеще ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР