Бен Шелтън изгря на голямата тенис сцена с невероятното си

...
Бен Шелтън изгря на голямата тенис сцена с невероятното си
Коментари Харесай

Какво свързва Роджър Федерер и Бен Шелтън


Бен Шелтън изгря на огромната тенис сцена с невероятното си показване на Australian Open. 20-годишният американец стигна до топ 8 в шампионата и с изключение на с играта си, си завоюва доста почитатели с забавната си история .
За по-наблюдателните, още нещо направи усещане към тенисиста от Съединени американски щати – в неговата ложа, като неизменима част от екипа му, участваха хора от организацията на Роджър Федерер TEAM8.
Оказва се, Шелтън има контракт с нея още от август 2022 година. Въпросният сезон беляза и пробивът на американеца в топ 100, като той го направи единствено с участия на домашни шампионати.

Обвързването на TEAM8 с младия състезател е продължение на политиката на организацията да работи с перспективни представители на „ Следващото потомство “, като хората на Федерер имат контракт и с Кори Гоф.

В предишното TEAM8 е работила с Хуан Мартин дел Потро и имаше връзки с най-хубавия ни тенисист Григор Димитров. В последно време от организацията пробваха да разширят активността си и да опитат да поемат организацията на разнообразни АТР шампионати.

За TEAM8 се заприказва повече в края на 2012 година, когато Роджър Федерер се довери напълно на дългогодишния си другар и сътрудник Тони Годсик да се грижи за ползите му. Това съответства и с напускането на Маестрото на IMG, а към двамата се присъединиха Иън Маккинън и милиардерът Дирк Дзиф, най-възрастният от тримата братя, които управляват учредената през 1992 година капиталова компания Ziff Brothers Investments.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР