Бен Афлек и Дженифър Лопес планират да организират мащабно тържество

...
Бен Афлек и Дженифър Лопес планират да организират мащабно тържество
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Лопес планират грандиозна сватба на цена до $25 милиона

Бен Афлек и Дженифър Лопес възнамеряват да провеждат огромно празненство по случай сватбата си, твърди изданието Page Six, базирайки се на тествани източници. За тази цел те се обърнаха към известния уредник на първокласни събития Колин Коуи.

Той е хазаин на обилни екстравагантни празненства за топ звезди, в това число за Опра Уинфри, Ким Кардашян, Никол Кидман и доста други. Неговият екип дава обещание на клиентите си да провежда " кралска женитба с епични размери " или " изискана и изискана женитба в задния двор " по тяхно предпочитание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона. Едино от вътрешните лица удостовери, че мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро, щата Джорджия. Площта на имението е към 352 000 квадратни метра.

Друг източник по-рано разкри, че сватбата е планувана да продължи няколко дни и ще включва празненство на живописния остров Сейнт Симонс, прочут със своите плажове и курорти. Списъкът с посетители включва по-малкия брат на младоженеца Кейси Афлек, неговия другар и сътрудник Мат Деймън, комика Джими Кимел и актрисата Дреа Де Матео, която участваше с Дженифър Лопес в Shades of Blue. Припомнете си, че в средата на юли Афлек и Лопес към този момент подвигнаха дребна женитба в Лас Вегас. Тъй като романът на звездите има дълга история, целият свят я следеше.

Бен и Дженифър се срещат през 2001 година и скоро стартират да се срещат. Те даже съумяха да се сгодят, само че в последна сметка сватбата беше анулирана и скоро звездите се разделиха изцяло. Впоследствие Афлек прекарва 13 години женен за Дженифър Гарнър, от която има две дъщери и наследник, а Лопес е омъжена за Марк Антъни, от който има две общи деца. 17 години след развалянето на годежа Лопес и Афлек възобновиха връзката си, а напролет на 2022 година Бен още веднъж предложи брак на обичаната си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР