Бельото има пряк ефект върху сексуалната стимулация, но когато мислим

...
Бельото има пряк ефект върху сексуалната стимулация, но когато мислим
Коментари Харесай

Мит или реалност: Сексът с чорапи носи повече оргазми?

Бельото има директен резултат върху половата стимулация, само че когато мислим за секси облекло, това, което идва на разум, е провокативен сутиен или дантелени прашки. Предлагаме ви нещо изненадващо: потреблението на чорапи оказва помощ за повече оргазми. Да, тъкмо по този начин!

Носенето на чорапите върху краката до момента в който вършиме секс е една от практиките, които са най-оспорвани от някои от еротичните догми на нашето време, само че истината е, че може да има удобен резултат.

Дойде време да извадите чорапите от дрешника си и да спрете да мислите, че те са първото нещо, от което би трябвало да се отървете, когато вършиме секс. Носенето на чорапи може да ви донесе повече приятни изненади, в сравнение с допускате.
Правите ли секс с чорапи?--> ДаНеПонякогаРезултати
Тези, които не оставят чорапите си по време на интимна игра, имат безапелационни аргументи към този момент да го създадат. Предимствата на никоя друга дреха не може да се съпостави с 30-те % в допълнение наслаждение, което носенето на чорапи прибавя към секса. Вероятно за доста хора звучи некомфортно или даже необичайно, само че резултатите са изненадващо положителни.

Студът попречва притока на сила и кръв, до момента в който топлината, която може да се поддържа с чорапи, го предизвиква. В допълнение, те обезпечават по-голяма сигурност и комфорт - съществени детайли, с цел да се концентрирате върху удоволствието.

Това е по този начин, тъй като и двете страсти (безопасност и комфорт), са свързани с амигдалата и префронталния кортекс на мозъка, области, където се намират безпокойството и страхът. Усещайки топлота, човек се усеща свободен от напрежението и се любува повече на секса.

Повишеното либидо се свързва с топлината на краката, обезпечена от чорапите. Комфортът и релаксацията, които генерират, покачват равнището на прочувствена връзка по време на секс. Това от своя страна води до по-удовлетворяващи полови контакти с колегата.

Въпреки че може да не наподобява по този начин, оставянето на чорапите по време на полов контакт може да донесе няколко преимущества, като да вземем за пример:

    • Поддържат краката в удобна температура. Благодарение на това кръвта продължава да се напоява непосредствено към гениталиите.
    • Помагат за заспиване след оргазъм. Вените се уголемяват, топлината се популяризира по цялото тяло и мозъкът схваща, че е пристигнало времето за отмора.

За да реализираме всички преимущества, които ни обезпечава носенето на чорапи, е удобно да се научите да ги употребявате вярно.

Имайте поради следните рекомендации:

    • Поддържайте подобаваща хигиена на краката.
    • Никога не обувайте чорапите си с мокри крайници или когато дрехата е мокра. Така ще избегнете гъбичките.
    • Избягвайте да спите с едни и същи чорапи, които сте носили през целия ден. 
    • Чорапите за спане или престой у дома би трябвало да са свободни и не доста дебели, с цел да не се прекъсне циркулацията.
    • Най-препоръчителни са чорапи от прежда или памук.

Носенето на чорапи оказва помощ за повече оргазми. Така че не си поставяйте за цел да сваляте всичките си облекла по време на секс. Не чакайте повече. Отидете до дрешника и изберете най-красивите за довечера.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР