Белодробна емболия е причина за внезапната смърт на 41-годишния бургазлия,

...
Белодробна емболия е причина за внезапната смърт на 41-годишния бургазлия,
Коментари Харесай

Тромб убил 41-годишния бургазлия, сбил се със съсед заради забележка

Белодробна емболия е причина за неочакваната гибел на 41-годишния бургазлия, който се сби със комшия след общо заседание на входа, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

От там обаче не прецизират дали тромбът, умъртвил младия мъж, е в резултат на побоя. Това занапред ще се обяснява, назначена е здравна експертиза, споделиха проверяващи.

Мъжът е умрял към 19,20 ч на 16 януари в бл.80 в ж-к " Меден рудник ".  Малко преди този момент сред 41-годишния Пламен А. и домоуправителя Мирослав Д. на 45 година избухнал скандал. Мирослав, който живее на 1-я етаж, се оплакал, че съседът му Пламен от 2-я етаж постоянно подвига звук на терасата. Напрежението сред тях ескалирало и двамата решили да се схвана по мъжки на открито. Сбили се и макар че Пламен бил бивш  боксьор, отнесъл много удари. Съседи ги разтървали, след което 41- годишният Пламен се качил в жилището си. От вратата обаче траял да вика и да насочва обиди. След към 15 минути съседи чули майката на бургазлията да вика за помощ.

Заварили Пламен прострян по очи в коридора на жилището, като главата му била на прага на входната врата.

Тялото незабавно е откарано за аутопсия в поделение Съдебна медицина при УМБАЛ - Бургас. Извършен е оглед, разпитани са очевидци и е обходен региона за определяне камери за видеонаблюдение, сподели представителят на полицията Цветелина Рандева.

45-годишният Мирослав е задържан  с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР