Белият дом предложи да се използват конфискуваните от руски олигарси

...
Белият дом предложи да се използват конфискуваните от руски олигарси
Коментари Харесай

Белият дом предложи конфискуваните руски активи да отидат за възстановяването на Украйна

Белият дом предложи да се употребяват иззетите от съветски олигарси активи за компенсиране на вредите, породени на Украйна от съветската инвазия, съобщи " Франс прес ".

" Изземането на тези активи разрешава те да бъдат трансферирани към Киев, за компенсиране на вредите (причинени на Украйна) от съветската експанзия ", се споделя в изказване на Белия дом.

Байдън е предложил на Конгреса да одобри съответния законопроект, добавя ТАСС.

" Законодателните оферти на американския президент ще са ориентирани към облекчение на процеса на изземане на активи на съветски олигарси и ще създадат наказуемо притежаването на приходи, получени от " корупционни покупко-продажби с съветското държавно управление ", отбелязат още от Белия дом.

Предложенията на Байдън ще разрешат запора на благосъстоятелност, употребена от съветски олигарси за заобикаляне на глобите, което до момента американските закони не позволяваха, и са ориентирани към разширение на опциите за работа с задграничните сътрудници на Съединени американски щати за изземане на активи, свързани с корупция, показва ТАСС, базирайки се на Белия дом.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР