Белгийският национал Торган Азар официално стана играч на Борусия Дортмунд,

...
Белгийският национал Торган Азар официално стана играч на Борусия Дортмунд,
Коментари Харесай

Борусия Дормтунд представи Торган Азар

Белгийският национал Торган Азар публично стана състезател на Борусия Дортмунд, откакто още през април разгласи, че ще премине на “Сигнал Идуна Парк ”. 26-годишното крило игра за Борусия Мьонхенгладбах в последните пет години, като в този интервал означи 46 гола и асистира за още 44 в общо 182 мача за отбора.

“Благодарен съм за тези страхотни пет години в Гладбах, имам невероятни мемоари. Сега бе точният миг да направя идната стъпка в кариерата си. Горд съм, че ще играя за Борусия Дортмунд, един от топ клубовете с невероятни почитатели ”, разяснява по-малкият брат на Еден Азар, откакто подписа контракт за пет години с вицешампионите на Германия. Според немското издание Билд сумата по прехвърлянето е 25 милиона евро плюс възможни бонуси според от представянето на Азар в Дортмунд. “Щастливи сме, че Торган бе изцяло уверен, че желае да се причисли към нас. Той има доста опит в Бундеслигата и с белгийския народен тим и ще ни помогне със своята скорост и завършващ удар. През последните няколко години той потвърди класата си ”, сподели спортният шеф на Дортмунд Микаел Цорк.

Торган Азар е третото ново попълнение за Борусия за идващия сезон, откакто по-рано бяха привлечени левият бек от Хофенхайм Нико Шулц и 19-годишният бранител Матеу Мори, който идва със свободен трансфер от Академията на Барселона. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР