Белгийската федерална полиция съобщи, че международна полицейска акция под нейно

...
Белгийската федерална полиция съобщи, че международна полицейска акция под нейно
Коментари Харесай

Разбиха група за трафик на хора с частни самолети и фалшиви паспорти

Белгийската федерална полиция заяви, че интернационална полицейска акция под нейно управление е разрушила хипотетична група за трафик на хора, която употребила частни самолети, с цел да вкара в Европа хора с подправени паспорти, съобщи ДПА.

В интервенцията са взели участие служители на реда от Белгия, Италия, Германия, Австрия, Франция и Съединените щати. Тя е приключила през вчерашния ден със задържането на петима души, два самолета, „ забележителна сума пари “ и подправени документи.

Освен за трафик на хора, арестуваните хора са упрекнати в пране на пари, присъединяване в незаконна организация и подправяне. Според белгийската полиция в минимум пет случая хора са били изведени незаконно от Турция с частни самолети, като са били употребявани подправени дипломатически паспорти, които са им разрешили да изискат леговище в разнообразни страни от Европейския съюз.

Заподозрените също по този начин са упрекнати в владеене на подправени чекове и в измами, при които са били пострадали хотели и самолетни компании.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР