"Бдин" загуби с 2:3 от "Вихър" в Славяново в среща

...
"Бдин" загуби с 2:3 от "Вихър" в Славяново в среща
Коментари Харесай

Бдин загуби с 2:3 гостуването си на Вихър в Славяново

"Бдин " загуби с 2:3 от "Вихър " в Славяново в среща от Северозападната Трета лига. Младите играчи на видинчани не се стъписаха от напористите домакини и при повече шанс можеха да си тръгнат и с точка от един от най-негостоприемните игрища в третия ешелон. Гостите се разделиха с легионерите, минали зенита си и ще залагат на локални гении, които демонстрираха капацитет и заслужиха похвали от експерти.
През първото полувреме отбраната на видинчани, водена от капитана Денис Николов, не даде доста шансове на домакините, които вкараха въпреки всичко един гол. Тони Цветков нямаше късмет с глава от комфортна позиция след центриране на най-хубавия в дуела за "Бдин " – Кристиан Коцов.
След почивката "Вихър " дръпна с 2:0, само че Коцов върна своите в мача, като преодоля двама бранители и технично осъществя за 1:2. От дузпа домакините направиха 3:1, преди Кристиан Коцов да се оправи отново с пазачите си и да асистира на Планимир Александров за крайното 2:3.
„ Клубът ще залага към този момент на локалните гении. Може да им е мъчно, защото някои от тях ще играят и в петък при юношите, само че те са мъжки момчета и ще се оправят “, сподели капитанът Денис Николов.
За "Бдин " стартираха: Иван Милков, Денис Николов, Теодор Тошев, Стойчо Стойков, Милчо Милчев, Кристиан Коцов, Тони Цветков, Теодор Тодоров, Филип Георгиев, Адерито Хорхе Семедо, Ангел Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР