Базираният в САЩ консорциум Андрети Аутоспорт е в преговори, за

...
Базираният в САЩ консорциум Андрети Аутоспорт е в преговори, за
Коментари Харесай

Консорциум от САЩ преговаря за придобиването на Заубер

Базираният в Съединени американски щати консорциум Андрети Аутоспорт е в договаряния, с цел да придобие основаната в Швейцария компания Заубер. Преди няколко сезона Заубер имаше тим във Формула 1, а в този момент има състезаващия се при най-хубавите Алфа Ромео Тийм.

Американският уебсайт за автомобилни и моторни спортове Racer.com оповестява, че още по-сериозни диалози са били планувани за Гран при на Съединени американски щати в Остин по-късно този месец. Друг водещ информативен портал Motorsport.com се базира на свои източници, съгласно които Андрети Аутоспорт ще приключат в близко бъдеще тези договаряния и ще се снабдят с тим от Формула 1.

Майкъл Андрети, който е някогашен първенец от ИндиКар и наследник на състезаващия се във Формула 1 и първенец през 1978-а година Марио Андрети, и преди е приказвал, че имат интерес да влязат в това съревнование.

Michael Andretti’s hopes of taking over a Formula 1 team appear a step closer with significant talks with Sauber set for the upcoming USGP at COTA...
— RACER (@RACERmag)
"Виждам, че вървят доста клюки и информации, съобщи Майкъл Андрети, който има ползи във Формула Е за електрически коли, както и в Екстрийм Е. "Ние работим по въпроса да вземем тим от доста, доста време. Когато вярната опция пристигна, ние сме подготвени да скочим в играта и да се възползваме от някоя оферта. Няма нищо за момента, което да споделя, само че кой знае какво ще стане в идващите дни? "

Сайтът Racer.com съобщи, че Андрети към този момент е имал съществени диалози с Уилямс и Хаас, само че тези със Заубер са най-интересни и за двете страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР