Базирана в Монако компания, специализирана в аерофотография и шоу програми

...
Базирана в Монако компания, специализирана в аерофотография и шоу програми
Коментари Харесай

McClic стартира продажбите на едноместен мултикоптер

Базирана в Монако компания, профилирана в аерофотография и шоу стратегии с дронове, сполучливо тества личен електрически летателен уред с отвесно политане и кацане – елементарен и грациозен октокоптер с пилотска седалка от горната страна. Всеки може да ръководи MC One след 10-минутно образование – с помощта на система за ръководство, която автоматизира всички най-трудни елементи: балансиране, висене на едно място, опазване на позицията при мощни пориви напразно.

Коптерът MC One тежи към 160 кг и е предопределен за водачи със приблизително тегло – до 90 кг. При изцяло заредена батерия полетът продължава към 12-15 минути. Превозното средство може да лети с оптималната скорост до 80 км/ч, избрана от държавното управление – като освен това основава ъгъл на надолнище до 55 градуса, написа New Atlas.

Осемте въглеродни витла обезпечават задоволителен ресурс от сигурност при положение на щета. Зад главата на водача има дребна защитна лента за отбрана при рухване. Въпреки това носенето на каска с сходна отворена структура наподобява извънредно рационална мярка. Все отново компанията към този момент е тествала и продава MC One за 140 000 евро броя.

В съпоставяне с най-близкия си аналог цената наподобява висока. Така да вземем за пример Jetson One, който е с маса веднъж и половина по-голяма от неговата, може да развие скорост 102 км/ч, да остане във въздуха в продължение на 20 минути и да предложи доста по-голяма отбрана на водача (освен това има балистичен парашут за краен случай) – и всичко това за $98 000. Само че за 2023 година всичко към този момент е разпродадено.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР