Байерн (Мюнхен) се сдоби с правата на 17-годишния офанзивен полузащитник

...
Байерн (Мюнхен) се сдоби с правата на 17-годишния офанзивен полузащитник
Коментари Харесай

Трансфер: Байерн счупи рекорда на Мейджър лигата

Байерн (Мюнхен) се снабди с правата на 17-годишния нападателен полузащитник Алфонсо Дейвис от отбора на Ванкувър Уайткепс, удостовери президентът на германците Ули Хьонес. Според Bild за него ще бъдат платени 13 млн. $, като сумата може да нарасне до 20 млн. при осъществяването на избрани условия. Това е нов връх за произлязъл трансфер от Американската мейджър лига.

Канадският национал ще се причисли към тима на Байерн във Филаделфия, където отборът е на лагер. Там той ще премине медицинските прегледи, след което ще подпише контракта си. После обаче младежът ще се завърне във Ванкувър, с цел да доиграе сезона, а в Мюнхен ще дебаркира чак през януари, когато навършва пълноправие.

“Лично аз съм не го гледал, само че изпълнителният шеф Хасан Салихамиджич го хареса”, съобщи Хьонес.

Шефът на баварците разяснява и други тематики: “Дали Тиаго Алкантара има бъдеще в Байерн? Това е въпрос към треньора, а не към мен. Съставът ни обаче е прекомерно огромен и ще би трябвало да продадем един, двама или дори трима. Жером Боатенг в Пари Сен Жермен? Ако имаше нещо публично, щяха да ми кажат. Засега няма нищо. Относно Хамес Родригес и Реал Мадрид пък ще прецизира, че испанците в никакъв случай не са желали да си го връщат. Но даже и да го бяха сторили, ние нямаше да го пуснем. Не се съмняваме, че ще го вземем за непрекъснато, като имаме цяла година да го сторим.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР