Байерн (Мюнхен) излиза срещу Унион (Берлин) в дербито от 22-рия

...
Байерн (Мюнхен) излиза срещу Унион (Берлин) в дербито от 22-рия
Коментари Харесай

Съставите на Байерн и Унион , Мане е на пейката за баварците

Байерн (Мюнхен) излиза против Унион (Берлин) в дербито от 22-рия кръг на Бундеслигата. Двата отбора са с 43 точки и са единствено на 3 пункта от краткотрайния лидер в класирането Борусия (Дортмунд). Байерн ще разчита на положителната си традиция против днешния си противник, като баварците в никакъв случай не са били побеждавани от Унион за състезание.

Байерн загуби предходния си мач в Бундеслигата, като отстъпи с 2:3 на по този начин неуместния си противник напоследък Борусия (Мьонхенгладбах). Дайо Упамекано бе изпъден с пряк червен картон и няма да може да вземе присъединяване в дуела. Треньорът на баварците Юлиан Нагелсман бе доста неудовлетворен от съдийството и отнесе сериозна санкция за рецензиите си към рефера. Освен Упамекано, експертът няма да може да употребява трайно контузените Мануел Нойер, Люка Ернандес, както и към момента невъзстановеният Нусаир Мазрауи. За сметка на това Нагелсман Садио Мане се завръща в състава след дългата си травма, като сенегалецът към момента не е подготвен за цялостен мач и разумно е на пейката. 

Нагелсман още веднъж ще заложи на скица с трима бранители, като Павар, Станишич и де Лихт ще работят пред Зомер. В средата на терена Йошуа Кимих най-вероятно ще е изтеглен по-назад наоколо до бранителите, а централни полузащитници ще са Леон Горетцка и Джамал Мусиала, подпомогани по крилата от Кингсли Коман и Алфонсо Дейвис. Като нападатели още веднъж ще си партнират Томас Мюлер и Ерик Максим Чупо-Мотинг.

Сензацията в Бундеслигата през този сезон Унион (Берлин) влиза в мача в чудесно въодушевление, откакто отстрани през седмицата Аякс в Лига Европа. Тимът има има 5 победи в последните шест мача, само че пък точно в последния кръг тимът не съумя да победи у дома последния Шалке. Наставникът Урс Фишер най-вероятно също ще играе в скица 3-5-2, като ще разчита на намиращите се в отлична форма Шералдо Бекер и Жордан Сибачю да тормозят отбраната на Байерн.

БАЙЕРН: Зомер; Павар, де Лихт, Станишич; Коман, Мусиала, Кимих, Горетцка, Дейвис; Мюлер, Чупо-Мотинг

УНИОН : Рьонов; Дуки, Кнохе, Лейте; Тримел, Лайдуни, Кедира, Торнсби, Русийон; Бекер, Сибачю

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР