Байерн Мюнхен и Интер са двата основни клуба, кимат интерес

...
Байерн Мюнхен и Интер са двата основни клуба, кимат интерес
Коментари Харесай

Байерн и Интер спорят за Де Хеа

Байерн Мюнхен и Интер са двата съществени клуба, кимат интерес към вратаря Давид Де Хеа, написа Marca. 32-годишният испанец към момента е без клуб, откакто се раздели с Манчестър Юнайтед след приключване на контракта му в края на месец юни. В момента той си търси нов тим, в който да продължи кариерата си, а наподобява претенденти не липсват.

В Байерн са набелязали Де Хеа за заместител на Мануел Нойер, който е контузен и ще пропусне немалка част от сезона. Така привличането на испанеца може да е добър вид, защото ще е без трансферна сума, въпреки и заплатата му да не е по никакъв начин дребна.

В Интер пък интензивно търсят заместител на Андре Онана, който бе продаден точно на Манчестър Юнайтед, с цел да заеме мястото на Де Хеа. Сега има късмет испанецът да дебаркира на „ Сан Сиро “ и да заеме позицията под рамката, която до неотдавна бе непокътната за камерунеца.

На този стадий Де Хеа не бърза да взима решение за бъдещето си и изчаква да види всички оферти, които има пред себе си. Той е получил и сериозна оферта от Саудитска Арабия, само че на този стадий не счита да я приема, а избира да продължи кариерата си в Европа, като има вяра, че има още благоприятни условия да завоюва огромни титли с някой от грандовете на Стария континент.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР