Байерн изгуби Франк Рибери за неопределено времеКрилото на Байерн Мюнхен

...
Байерн изгуби Франк Рибери за неопределено времеКрилото на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Байерн изгуби Франк Рибери за неопределено време

Байерн изгуби Франк Рибери за неопределен срок
Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери ще бъде отвън терените за неопределен срок, откакто получи травма на сухожилие по време на лагера на баварците в Доха. 35-годишният футболист е раздрал надколянното си сухожилие по време на двустранен мач на отбора, като към момента не е ясно от какъв брой време ще има потребност за възобновяване.

В момента първенците на Германия се приготвят в Катар за подновяването на шампионата в Бундеслигата, което ще се случи в края на идната седмица. В първия си мач за годината възпитаниците на Нико Ковач се изправят против Хофенхайм на 18 януари. Почти несъмнено опитният французин ще пропусне оставащите срещи на отбора до януари, само че би трябвало да е на линия за мачовете с Ливърпул от осминафиналите на Шампионската лига.

Това е втори противен миг за Рибери от началото на 2019, като по-рано тази седмица той получи солена санкция от управлението на Байерн, откакто атакува доста жестоко и вулгарно свои критици в Туитър. Причина за гнева на ветерана бяха множеството отрицателни мнения по отношение на решението му да похарчи 1200 евро, с цел да хапне позлатен стек в ресторанта на световноизвестния Бей на солта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР