Байер Леверкузен продължи със страхотното си представяне в Бундеслигата и

...
Байер Леверкузен продължи със страхотното си представяне в Бундеслигата и
Коментари Харесай

Байер Леверкузен се справи с Волфсбург и продължава да води в Бундеслигата

Байер Леверкузен продължи със страхотното си показване в Бундеслигата и победи с 2:1 като посетител Волфсбург в мач от 8-ия кръг. Джереми Фримпонг и Алехандро Грималдо се разписаха за " аспирините ", до момента в който за " вълците " прецизен беше Максенс Лакроа. 

Така тимът на Шаби Алонсо събра 22 точки и продължава да бъде водач, до момента в който Волфсбург е 9-и с 12 точки. 

Байер поведе в 13-ата минута. Тогава Виктор Бонифейс проби отляво и подаде остро подаване към връхлитащия Джереми Фримпонг, който прати топката във вратата за 0:1. Две минути по-късно домакините можеше да изравнят, само че Тиаго Томас, който беше извеен самичък против вратаря, среля право в него. 

В 31-вата пък голмайсторът на Леверкузен Виктор Бонифейс опитва отдалечен удар, само че малко не му доближи да означи. Така пристигна 41-вата минута, когато Максимилиан Арнолд центрира от корнер, а Матиас Сванберг насочи удар, който беше блокиран. Топката се озова в Максенс Лакора, който осъществя за 1:1. 

Втората част стартира с състояние за “вълците ”, като голмайсторът на отбора Йонас Винд опитва отдалечен изстрел, само че бе неакуратен. В 61-вата минута пък пристигна отлична опция за Бонифейс, който финтира защитник на домаките и насочи шут, само че топката мина на сантиметри от вратата на Волфсбург. Само минута по-късно обаче “аспирините ” още веднъж поведоха. Фримпонг проби отдясно и съумя да подаде на Алекс Грималдо, който насочи мощен изстрел с левия крайник. Топката рикошира в състезател на “вълците ” и влетя в мрежата им - 1:2.

До края на дуела пред двата тима се откри по един добър късмет за гол, само че Бонифейс и Кевин Паредес не съумяха да се разпишат. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР