Баскетболистката Гергана Брънзова коментира в "Часът на Милен Цветков" по

...
Баскетболистката Гергана Брънзова коментира в "Часът на Милен Цветков" по
Коментари Харесай

Как баскетболистката Гергана Брънзова се пребори с множествена склероза

Баскетболистката Гергана Брънзова разяснява в "Часът на Милен Цветков " по NOVA по какъв начин се е преборила с заболяването множествена склероза. Във втората си книга тя споделя по какъв начин е постигнала това знамение.

"Аз одобрих всичко като една огромна въпросителна без да знам отговора, просто с леко твърдоглавство, оставих се на сърцето си и счетох, че това е моята пътека. Приех обстоятелството, че имаш дисбаланс в тялото и да потърсих позволение за това, само че не външно, а вътрешното, аз избрах вътрешното ", разяснява Брънзова.

"Това не е битка, няма да се боря, няма да се боря, тъй като не знаех, с кого се боря. Просто одобрих, че това не е заболяване ", сподели още Брънзова.

"При мен стартира от зрението, изтръпване на краката, не можех да търча, да вървя, бях на легло, одобрих, че ще чувам какво ми идва от вътрешната страна. Послушах сърцето си ", сподели още тя.

"Започнах да се храня без глутен, без зърнени храни, без захар, почувствах, че ми е леко, аз можех да търча, с подобаващия хранителен режим се получи, аз разграничих храните, посредством метода на мислене, посредством придвижването и храненето се получи ", разяснява още Брънзова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР