Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс смята, че неговият

...
Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс смята, че неговият
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс смята, че синът му Брони е по-добър от мнозина играчи в НБА

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс счита, че неговият наследник ЛеБрон Джеймс-младши към този момент е по-добър от мнозина от играчите в Националната баскетболна асоциация.

38-годишният Джеймс, който неотдавна оглави безконечната класация на НБА по маркирани точки в постоянния сезон, сега се възвръща от травма в глезена и прекарва свободното си време в обществените мрежи. В Туитър Джеймс-старши написа: " Човече, Брони несъмнено е по-добър от някои от тези момчета, които виждам сега в лийг паса (бел. р - стрийминг услугата на НБА). Това е смешно ".

ЛеБрон Джеймс-младши, който всички назовават Брони, е на 18 години и към момента учи в гимназия " Сиера Каньон " в Лос Анджелис. Това лято той би трябвало да постъпи в лицей, а през лятото на 2024 година ще може да влезе в НБА и да играе дружно с татко си.

За разлика си от Джеймс-старши, който бе консенсусният избор номер 1 в драфта през 2003 година, Брони Джеймс е малко евентуално да бъде взет толкоз рано. Според моментните упования на експертите в Съединени американски щати младият баскетболист има капацитет да бъде определен най-рано в средата на първия рунд на драфта и най-късно при започване на втория кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР