Бащата на покойният поп крал Майкъл Джексън – Джо Джексън

...
Бащата на покойният поп крал Майкъл Джексън – Джо Джексън
Коментари Харесай

Почина бащата на Майкъл Джексън

Бащата на починалият поп крал Майкъл Джексън – Джо Джексън умря на 89-годишна възраст, предадоха международните организации. Музикалният управител и татко на 11 деца, измежду които Майкъл Джексън и Джанет Джексън, е умрял в болница в Лас Вегас след дълго боледуване от рак.

Семейство показа пред медиите, че в последните си Джо Джексън не давал на никой да се вижда с него и пазел местонахождението и диагнозата си в загадка.

Джексън е виновен за сформирането на групата „ Джексън Файв”, в която са синовете му Джаки, Тито, Джърмейн, Марлон и Майкъл. Семейството става музикален феномен през 60-те и 70-те години и печелят редица награди.

След себе си Джо Джексън оставя и разкази за принуждение и свирепост. През 2003 година той показа в изявление за Би Би Си, че е биел Майкъл Джексън като дете. По-късно призна пред Опра Уинфри, че е биел всичките си деца и не съжалява за това, тъй като по този начин ги държал „ в правия път”.

Самият Майкъл Джексън нееднократно е приказвал за насилието на татко му. „ Спомням си майка ми по какъв начин викаше „ Джо, недей, ще го убиеш, престани!” Аз бягах толкоз бързо, че в множеството случай не можеше да ме хване, само че когато успееше… ситуацията беше доста зле”, споделя поп иконата в документален филм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР