Бащата на актрисата Алекс Сърчаджиева е бил опериран по спешност.

...
Бащата на актрисата Алекс Сърчаджиева е бил опериран по спешност.
Коментари Харесай

Телеграф: Бащата на Алекс Сърчаджиева - Йосиф Сърчаджиев, опериран по спешност

Бащата на актрисата Алекс Сърчаджиева е бил опериран по неотложност. Йосиф Сърчаджиев се подложил на хирургична интервенция в локална болница, написа " Телеграф ".  

Веднага по-късно Сърчаджиев възобнови подготовките на класическата „ Криворазбраната цивилизация “ от Добри Войников на сцената в Стара Загора, откакто ненадейно му се наложи да легне на хирургическата маса преди към седмица.

Буквално дни след незабавната хирургична интервенция в локална болница артистът събра още веднъж екипа, с цел да възобнови работата си за идната първа за сезона премиера на 27 февруари.

Видимо жизнен и зареден с възприятие за комизъм той даваше директиви от залата на младите артисти, които показаха известно удивление че е планувал такова стълпотворение в една от сцените. С усмивка той напомни, че в миналото на сцената на Народния спектакъл татко му, проф. Стефан Сърчаджиев извадил цели 95 мъже и дами за сцена от испанска пиеса и всеки си имал своя си имитация, написа още " Телеграф ". 

Написаната преди съвсем век и половина в Букурещ „ Криворазбраната цивилизация “ е осъвременена от брачната половинка на Сърчаджиев Райна Томова, която е създател и на песните.  Сценографията и костюмите са дело на Мария Димитрова, а музиката е на композитора Андрей Дренников. Хореографията е на Кремена Костова, измежду поканените от режисьора актьори е и трансформиралата се фаворитка на телевизионните фенове напоследък Галя Александрова за сватовницата баба Стойна.

„ Всичко, което минава в нашия свят, идвайки от запада и изтока, се събира в нашата прелестна страна и се основава една какафония в душата и мислите на хората. Много от тях изгубват мозъка и дума, тъй като не схващат какво става около тях. В нашата страна толкоз доста всичко е комплицирано. И, уви, тази нова цивилизация убива духа на българите. “, разяснява Сърчаджиев избора на заглавието.Според него доста от нещата от остарялото време,, които би трябвало да остават у нас изчезват. „ Остава ужким съвременно и красиво нещо, което се оказва зло, което работи пагубно върху хората.Затова взехме решение, че би трябвало да работим и представим тази пиеса. Не съм сигурен дали публиката ще разбере моята концепция в тази режисура, само че 10 индивида да разберат- ще е достижение! “, споделя паметният в миналото актьор и се надява, че може да помогне с работата си в театъра на мъчно живеещите българи. /show.blitz.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР