Баща и дъщеря от Горна Оряховица са задържани от беленските

...
Баща и дъщеря от Горна Оряховица са задържани от беленските
Коментари Харесай

Арестуваха баща и дъщеря за кражби

Баща и щерка от Горна Оряховица са арестувани от беленските служители на реда, откакто са направили обири, оповестяват от ОД на МВР-Русе.

Служителите на районно управление (на МВР) – Бяла през вчерашния ден в 13:05 часа са получили сигнал от жителка на гр. Бяла, че от павилион за закуски в града мъж и момиче са откраднали кожен портфейл със сумата от 260 лева в него. По даденото изложение на причинителите, служителите на реда неотложно подхванали нужните дейности за установяването им и ги заловили по горещи следи.

Оказало се, че това са 37-годишен гражданин на гр. Горна Оряховица и малолетната му 14-годишна щерка. След установяването им, към 13:15 часа в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи е постъпил още един сигнал от жена, която е съобщила за осъществена по-рано кражба на дамска чанта от пенсионерски клуб в региона на кв. Гара Бяла от две лица, отговарящи на описанието на арестуваните към този момент причинители.

При последвалите дейности за изясняване на случаите е станало ясно, че бащата и дъщерята са съпричастни към двете действия, като даже са показали къде тъкмо са изхвърлили дамската чанта.

Срещу двамата е почнало следствие, бързо произвеждане, като работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР