Башар Рахал напълно смеси личните с професионалните си отношения и

...
Башар Рахал напълно смеси личните с професионалните си отношения и
Коментари Харесай

Башар Рахал бута сексапилната си приятелка в сериал

Башар Рахал изцяло смеси персоналните с професионалните си връзки и към този момент снима сериал с прясната си тръпка Райна Караянева, твърди " Уикенд ". Благодарение на артиста, който е и продуцент, хубавицата получи роля в новата продукция „ Кеш”.

Снимките са почнали при започване на месеца и Райна не може да се нарадва, че се е уредила там и то не с епизодична поява пред камерата, а с много съществено присъединяване. Героинята ѝ се споделя Леда. Кандидат-актрисата към този момент загатна с кадър от сериала, че става въпрос за „ лошо” и много сексапилно момиче с високо самочувствие и положителни финансови благоприятни условия.

Изглежда, режисьор ще бъде Ники Илиев, който в последно време е „ на всяка гозба меродия” – стои зад всяка втора продукция и на Би Ти Ви, и на Нова тв. Това обаче за момента е единственото, което е известно за сериала „ Кеш”. Засега не е ясно нито в какъв род е той, нито коя медия ще го излъчва, нито кои са останалите артисти, които вземат участие в него, с изключение на Райна и Башар.

Двамата се срещнаха около общата си работа в шоу. Преди няколко месеца папараци ги хванаха „ в крачка” и по този начин стана ясно, че с изключение на на екран, са двойка и в живота. Междувременно Райна се разведе, а за Башар от дълго време се знае, че е в отворени връзки със брачната половинка си Калина.

Вероятно по тази причина не се тормози от връзката с хубавата русокоска и не я крие. Вече е съумял освен да запознае приятелката си с родата в България, само че я е водил и в Ливан, където са роднините на татко му. Самата Райна се похвали, че е направила приказно странствуване в близкоизточната страна, като не е ясно дали е била там единствено за забавление, или дестинацията е употребена и за фотосите на новия сериал.

От своя страна тя е водила Башар в Пловдив, откъдето е родом. Не е изключено да е употребила случая, с цел да го показа на своето семейство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР