Бърза програма за конвертиране на DVD към MP4 с цел

...
Бърза програма за конвертиране на DVD към MP4 с цел
Коментари Харесай

WinX DVD Ripper: Как да рипваме DVD за различни устройства

Бърза стратегия за конвертиране на DVD към MP4 за възпроизвеждане на видео на най-различни устройства

WinX DVD Ripper Platinum се откроява измежду многото рипъри на пазара със своята експедитивност, качество и съгласуемост с всевъзможни DVD носители

След златния интервал на DVD носителите в интервала от 2004 до 2007 година, стартира оттегляне, вследствие на появяването на стрийминг услуги като Netflix и навлизането в ерата на цифровата дистрибуция на видео и аудио наличие. Нещо повече, с мобилната гражданска война на Стив Джобс и Apple, всеобщото мултимедийно устройство стана смарт телефонът и форматът MP4 получи мощен подтик. Това докара до засилено търсене на приложения, които обръщат DVD към MP4.

Сред многото конвертори на пазара се откроява WinX DVD Ripper Platinum. Това е бърз, сигурен и функционален рипър, който преобразува за пет минути, без загуба на качество, наличието на DVD носители в цифров формат MP4 с H.264 или MPEG4 кодек, правейки по този метод видеото и филмите портативни за гледане на разнообразни устройства. Приложението е налично за събаряне за Windows и Mac платформи.

WinX DVD Ripper Platinum може да рипва всеки DVD/ISO облик на твърдия диск, във формати MP4, H.264, AVI, MPEG, WMV, MOV и M2TS. Освен това програмата конвертира DVD за плейбек на платформи Apple (iPhone, iPad, Apple TV, iTunes), Android (Samsung, Huawei, Nexus, Kindle), Microsoft (Xbox, Windows Phone, Surface), Sony и други

С вградените над 350 профила, този DVD рипър поддържа 4 неповторими режима за прекопирване на DVD: клониране на DVD в ISO изображение, прекопирване в директория 1:1 с оригинала, прекопирване на главното DVD заглавие за възпроизвеждане на районен съд и конзоли и прекопирване на цялостното DVD наличие в MPEG2 файл с видео, аудио (5.1 AC3/DTS Dolby) и надписи.

WinX DVD Ripper Platinum е известна и с високата си скорост на DVD рипване. Програмата поддържа хардуерно ускорение с Intel QSV и Nvidia (CUDA) NVENC. Конвертирането на един DVD филм лишава единствено 5 минути. С помощта на тази стратегия можете да рипвате безпробломно DVD към iPhone, iPad и iPod и DVD към Android устройства, както и DVD към смарт тв приемници и DVD към конзоли.

DVD риперът се оправя с всевъзможни видове DVD носители – записани от самия консуматор или купени от магазините, с видео, филми, музика, работни файлове, ТВ сериали или друго наличие. Дори носителят да е леко надраскан и развален, даже да не се възпроизвежда, WinX DVD Ripper Platinum може да помогне, защото взема решение и такива казуса.

Нещо повече, софтуерът включва видео редактор, който „ полира ” DVD филмите. С негова помощ можете да премахнете ненужните детайли, да „ подредите ” клипа, като настроите времето за начало и край, да изрежете и слеете видеоклиповете, да комбинирате няколко заглавия, както и да изберете писта за надписите и даже да свалите SRT файлове на всеки език.

Несъмнено, WinX DVD Ripper Platinum е един от най-бързите DVD рипъри на пазара, със скорост 32x и достигайки 500 FPS, според от оптичното DVD устройство. Програмата поддържа хардуерно ускорение на база Intel и Nvidia и е способна да преобразува дълъг DVD филм единствено за 5 минути.

Добавете към всичко това и енджина „ Yadif Double Frames ”, който трансформира „ интерлейс ” DVD сканирането на прогресивно, с цел да обезпечи допустимо най-хубавото качество на картината. И най-после, можете да балансирате и управлявате качеството и размера на файла съгласно потребностите си, с помощта на гъвкавите настройки, включително да избирате видео и аудио кодек, битрейт, кадрова периодичност, аспектно съответствие и така нататък

WinX DVD Ripper Platinum може да рипва DVD-та с до 99 заглавия и размер на файла по-голям от 40 гигабайта (GB), до момента в който доста други рипъри нормално се провалят с сходни тежки задания. Настоящата стратегия избира автоматизирано вярното DVD заглавие и рипва безпрепятствено, в правилен ред, като също така се обновява непрекъснато, с цел да поддържа последните DVD-та.

Стигаме и до практическата част за това по какъв начин се конвертира DVD към MP4 на Windows (10) платформа. Процедурата е елементарна, в няколко стъпки, като първо, несъмнено, би трябвало да си свалите, инсталирате и пуснете WinX DVD Ripper Platinum на вашия районен съд и също така да поставите DVD диска в оптичното устройство.

Рипване на DVD в MP4 на Windows (10)

Стъпка 1. Добавете DVD диска/папката, които ще ползвате като източник.

Отворете WinX DVD Ripper, кликнете върху иконата DVD Disc, с цел да изберете диска, който желаете да обръщате в MP4. Натиснете OK, с цел да заредите DVD наличието.

Полезен съвет: Можете да рипвате също DVD Folder и ISO Image в MP4. Освен това имате избор на 3 вида DVD файлови системи.

Стъпка 2. Изберете MP4 като първоначален формат.

След няколко секунди всички DVD заглавия ще бъдат изброени, а основното заглавие – автоматизирано определено. Междувременно, ще се покаже изскачащ прозорец Output Profile.

Намерете категорията General Profiles и изберете MP4 Video (кодек: h264+aac) под нея като първоначален формат. Сега натиснете OK. Допълнително, можете да изберете MP4 първоначален профил от други категории, да вземем за пример YouTube Video.

Стъпка 3. Определете изходната директория за запазване на MP4 видеото.

В региона Output Setting кликнете бутона Browse и от диалоговия прозорец изберете досието за запис, след което натиснете OK.

Стъпка 4. Стартирайте рипване на DVD към MP4 гратис, без загуба на качество.

Ако вашият компютър поддържа хардуерна технология за шифроване, тя ще бъде определена по дифолт. Сега остава единствено да кликнете бутона RUN долу вдясно, с цел да стартирате рипването на DVD на твърдия диск, а лентата за процеса ще ви осведоми за напредъка на конвертирането. Рипването ще отнеме към 5 минути.

Рипването на DVD към MP4 за Mac компютри е по същата процедура. Сваляте и инсталирате WinX DVD Ripper for Mac. Поставяте DVD диска в оптичното устройство – вградено или външно и преминавате към идващите три стъпки:

Стъпка 1. Пуснете WinX DVD Ripper for Mac. Натиснете DVD бутона, с цел да заредите DVD наличието.

Стъпка 2. Щом се покаже изскачащият прозорец Output Profile, отидете в General Profile > MP4 Video (кодек: h264+aac) и натиснете OK.

Стъпка 3. Натиснете бутона RUN, с цел да стартирате рипването на DVD към MP4 на Mac. Ако е належащо, кликнете бутона Browse, с цел да зададете директория за запазване на резултата, преди да стартирате конвертирането.

Какво ще ви коства използването на тази потребна стратегия? Добрата вест е, че можете да обръщате DVD към MP4 гратис, като си свалите WinX DVD Ripper Platinum с подарък лиценз от разработчика, така наречен Giveaway License , който ви дава достъп до цялостните характерности на програмата, само че без поддръжка на ъпдейти. Условието да получите гратис лицензен ключ е да споделите страницата в обществените мрежи – Фейсбук, Twitter.

Можете, несъмнено, да си купите преференциално копие на WinX DVD Ripper Platinum с пожизнен лиценз, така наречен Lifetime License , против сумата от $39,95 (вместо $67,95) през празничния сезон, като в този случай с изключение на пълнофункционална стратегия ще получите и доживотна поддръжка с безвъзмездни обновления на софтуера, както и доживотна безвъзмездна техническа поддръжка от разработчика Digiarty Software. Нещо повече, можете да разчитате и на 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че програмата не ви допадне.

Даунлоуд: WinX DVD Ripper Platinum

С 11 години опит в промишлеността, Digiarty Software е водещ снабдител на аудио и видео приложения за лична и домашна приложимост, основани на Windows и Mac OS платформи. Компанията предлага бързи и лесни за потребление артикули като програмен продукт за прекопирване, основаване, видео конвертиране, събаряне на онлайн видео, медия плейър, файлов управител за iPhone, приложения за видео и аудио стрийминг и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР