Барселона разпространи официално изявление, чрез което хвърли светлина върху събитията

...
Барселона разпространи официално изявление, чрез което хвърли светлина върху събитията
Коментари Харесай

Официално от Барса: Неймар иска да напусне клуба, очакваме пълния размер на неговата клауза

Барселона популяризира публично изказване, посредством което хвърли светлина върху събитията от тази заран. Както е известно, бразилската звезда Неймар се появи на клубната база, само че не взе присъединяване в тренировката, напускайки 43 минути след появяването си. Според испанските медии нападателят се е сбогувал със своите съотборници и по-късно през днешния ден ще дойде в Париж, с цел да завърши прехвърлянето си в Пари Сен Жермен. Клубът удостовери, че играчът е изискал публично да напусне, като от " Камп Ноу " чакат да получат едновременно цялостният размер на освобождаваща уговорка в неговия контракт, която е в размер на 222 милиона евро.

Ето и текстът на официалното съобщение:

" Неймар, съпроводен от неговия татко и сътрудник, осведоми Барселона тази заран за желанието си да напусне клуба. Това се случи по време на среща в офисите на клуба. Изправен пред тази обстановка, клубът осведоми другата страна, че се базира на откупната уговорка, заложена в настоящия контракт на играча, която към 1 юли възлиза на 222 милиона евро. Те ще би трябвало да бъдат подадени в цялостен размер.

Освен това, в отговор на настояването за бонуса за преданост, клубът още един път ясно съобщи, че сумата остава подадена при нотариус, до момента в който казусът не бъде позволен.

Играчът продължава да има контракт с Барселона, само че краткотрайно има позволение да не взе участие в тренировките.

Скоро ще създадем спомагателен коментар по тематиката " Неймар " посредством представителя на клуба Джосеп Вивес. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР