Барселона не се е отказал от идеята да привлекат футболиста

...
Барселона не се е отказал от идеята да привлекат футболиста
Коментари Харесай

Напускането на Пике отваря вратата за трансфер на Бернардо Силва в Барса

Барселона не се е отказал от концепцията да привлекат футболиста на Манчестър Сити Бернардо Силва, твърди „ Sport “. Информацията гласи, че каталунците могат да си разрешат да привлекат още едно огромно име през януари, откакто направи огромна лятна селекция.

На „ Спотифай Камп Ноу “ ще имат свободни средства поради раздялата с Жерар Пике, който през днешния ден ще изиграе последния мач в кариерата си. Оттеглянето на Пике ще спести на Барса цели 52 милиона евро.

Бернардо Силва от много време е в полезрението на Барселона, като преди началото на сезона каталунците вложиха в други футболисти, само че резервираха интереса си към португалския национал, който е високо скъп от старши треньора Шави Ернандес.

Самият състезател има предпочитание да премине в Барса, само че в това време държи да остане предан с сегашния си клуб. Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е прочут с това, че не стопира футболистите, които желаят да си тръгнат, само че надали ще е податлив да пусне един от главните си играчи и то по средата на сезона.

Barcelona are considering trying to sign Bernardo Silva in January. The departure of Piqué facilitates the possible arrival of the Portuguese. Bernardo Silva wants to join Barça, but there are doubts that Man City would want to let him leave in mid-season.


— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР